Lütfen bekleyin..



Birçok suç kaydı olan şahıslara ait 12 yasaklı Pitpull köpeğine el konuldu

09 Mart 2022, 10:35 - Okunma: 937

Batman genelinde 4 ayrı adreste yapılan uygulamada, çok sayıda suç kaydı olan şahıslar tarafından beslenen 12 yasaklı ırk Pitbull cinsi köpek muhafaza altına alınırken, köpek sahiplerine ise toplamda 197 bin TL para cezası kesildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Batman il genelinde önceden belirlenen 4 ayrı adreste yapılan uygulamada, çok sayıda suç kaydı olan şahıslar tarafından beslenen 12 yasaklı ırk Pitbull cinsi köpeğin muhafaza altına alınarak, Batman Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi görevlilerine teslim edildiği bildirildi.

Açıklamada, köpek sahiplerine köpek sayısınca 14 bin 982 TL olmak üzere toplamda 197 bin 784 TL idari para cezası uygulandığı kaydedildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman-Hasankeyf yolu üzerindeki ek sanayi bölgesinde park halindeki bir ar..
Batman’ın Balpınar beldesindeki bir ahırda çıkan yangın, maddi hasara neden..
Batman'da Gazze'de insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla gerçekle..
Batman'da yol çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda iki tır çarpış..
Batman'da 20 farklı ilde mal varlığına karşı işlenen 55 ayrı suçtan ara..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, toplum yararına faaliyet g..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=