Lütfen bekleyin..



Adana'daki polis şiddetine Batman'dan tepki

21 Mart 2022, 11:10 - Okunma: 659

Emekli Memur-Sen Batman İl Temsilciliği Mehmet Şirin Turan, Adana'da polisin kadınlara yönelik şiddetine tepki gösterdi.

Emekli Memur-Sen Batman İl Temsilciliği Mehmet Şirin Turan, Adana'da polisin kadınlara yönelik şiddet ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Adana'da polisin kadınlara karşı uyguladığı olaylarda sebep her ne olursa olsun yapılan insanlık dışı bir müdahale olduğunu belirten Turan şu ifadelere yer verdi: "Adana'da polisin kadınlara karşı uyguladığı olaylarda sebep her ne olursa olsun yapılan insanlık dışı bir müdahaledir. Savunmasız kadınlara cop ve plastik mermiler ile müdahale asla kabul edilemez bir tavırdır. Bu uygulamayı yapanlar derhal açığa alınmalı, biran önce hesap vermelidir. Haklarında yasal işlem başlatılmalı ve meslekten çıkarılmalıdır.  Yapılanların hiçbir izahı yoktur, şiddet ve nefretle kınıyoruz."

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman-Hasankeyf yolu üzerindeki ek sanayi bölgesinde park halindeki bir ar..
Batman’ın Balpınar beldesindeki bir ahırda çıkan yangın, maddi hasara neden..
Batman'da Gazze'de insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla gerçekle..
Batman'da yol çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda iki tır çarpış..
Batman'da 20 farklı ilde mal varlığına karşı işlenen 55 ayrı suçtan ara..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, toplum yararına faaliyet g..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=