Lütfen bekleyin..



İl Müftüsü Erhan göreve başladı

25 Kasım 2015, 08:41 - Okunma: 2036

Batman İl Müftülüğüne atanan Turgut Erhan görevine başladı.

Eski Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar’ın başka bir göreve atanmasıyla boşalan İl Müftülüğüne atanan Turgut Erhan göreve başladı.

Batman İl Müftüsü  Turgut Erhan göreve başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Öncelikle Yüce Rabbimden en büyük dua ve niyazım, mesuliyeti çok ağır, ancak şerefi çok büyük olan bu vazifede bir an olsun istikametten ayırmamasıdır. Yardım ve desteğini üzerimizden eksik etmemesidir. Sevdiği ve hoşnut olduğu işleri yaparak rızasını kazanabilmektir.” dedi.  

Din hizmetlerinde metodunun, Kur’an-ı Kerim ve Hz. Peygamberin (sav) rehberliği ve çağlarüstü örnekliği ışığında olacağını hatırlatan Müftü Erhan, “En önemli vazifemiz, hem bu dünyada hem de ahirette ebedi kurtuluş ve saadete erebilmek için, Din-i Mübin-i İslâm’ın rahmet çağrısıyla günümüz insanını buluşturma yolunda var gücümüzle çalışmaktır. Her zaman olduğu gibi bugün de niyet ve gayretlerimize yön veren, duygu ve düşüncelerimizin beslendiği en temel kaynak, hiç şüphesiz Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim ve Hz. Peygamberin (sav) Sünnet-i Seniyyesidir.” ifadelerini kullandı.  

Müftü Erhan son olarak, “Başta bu şerefli görevi ifa eden bütün din görevlileri olmak üzere Batman’ımızda yaşayan tüm kardeşlerimi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi. (batmanbasin.com)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Zulüm Asla Payidar Olmaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, sürekli hapşıran ve Ankara’ya sevk edil..
Peygamber Sevdalıları Vakfı, Müslümanları birleştirecek, kardeşlik bağların..
Batman'da duyarlı iki ortaokul öğrencisi kız, sınıf sınıf dolaşarak Gaz..
Özellikle Kürtlerin genel kültürünü yansıtan ve geçmişten günümüze kadar ge..
Cuma Hutbelerinde “Şahsiyetimizi İmar Eden Kutlu Mekân: Cami” konusu işlend..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=