Lütfen bekleyin..



Anne-babalara “Arkadaş Seçimi” konferansı

01 Haziran 2022, 14:30 - Okunma: 860

Batman Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokulunda öğrenci velilerine yönelik “Arkadaş Seçiminde Anne-Babanın Rolü” konulu konferans verildi.

Yazar Metin Özmen’in konuşmacı olarak katıldığı konferansta arkadaş seçiminde anne-babanın rolü konuşuldu.

Konferansta arkadaş seçiminin öğrencinin eğitimini ve geleceğini etkileyen en önemli unsurlardan olduğunu belirten Özmen, arkadaş seçiminde anne-babaya da büyük görevler düştüğünü kaydetti.

Özmen, anne-babalara çocuklarına zaman ayırmaları, çocuklarının arkadaşlarını mutlaka tanımaları, teknoloji bağımlılığı ve beraberinde getirdiği olumsuzlukların öğrencilere etkileri ve çocuklarını yanlış arkadaşlardan uzak tutmaları konusunda çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Konferansın olumlu geçtiğini belirten Okul Müdürü Ahmet Şahin, Özmen’e teşekkür etti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, camilerin elektrik borçlarının soru..
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, gündüz kuşağı p..
Cuma Hutbelerinde “Hucurât Sûresi: Erdemli Bir Toplumun İnşası” konusu işle..
Batman Merkez Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Ömer Gökdemir ve..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'nın kızları Ayşe Zelal (5) ..
Batman Valisi/Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=