Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi, uçak sorununa çözüm bulunmasını istedi

01 Temmuz 2022, 12:04 - Okunma: 536

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaptığı açıklamada Batman’da uçak seferlerinin azalacak olmasına tepki göstererek bu konunun bir an önce çözülmesini istedi.

Batman halkı uçak seferlerinin artırılmasını beklerken sefer sayısının düşürüleceğinin açıklanması büyük tepki topladı.

Konuyla ilgili yazılı bir aıklama yapan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, mevcut uçuş programlarının ivedilikle yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Uçak seferlerinin azaltılacağını duydukları için büyük bir üzüntü ve kaygı duyduklarını belirten Çiftçi, “Batman’da uçak seferlerinin arttırılmasını beklerken sefer sayılarının azaltıldığını duyduk. Büyükşehir olmaya yakın olan ilimize bunların yapılması kabul edilemez. THY yetkilileri ile yapılan görüşmede temmuz ayının 18 ile 31’i arasında dokuz seferin iptal edildiğini dile getirdiler.” dedi.

Uçak sorununun acilen çözüme kavuşturulması gerektiğini vurgulayan Çiftçi, şöyle devam etti:

“Bir biletin neredeyse iki bin TL’ye çıktığı bu dönemde sefer sayıları azalırsa bu fiyatlar çok daha fazla yüksek rakamları bulacaktır. Bu da esnafımızı ve hemşerilerimizi çok mağdur edecektir. Umarım yetkililer bu mağduriyetin giderilmesi için bir an önce adımlar atar ve bu kanayan yara çözüm bulurlar. Bizler Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.”(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman-Hasankeyf yolu üzerindeki ek sanayi bölgesinde park halindeki bir ar..
Batman’ın Balpınar beldesindeki bir ahırda çıkan yangın, maddi hasara neden..
Batman'da Gazze'de insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla gerçekle..
Batman'da yol çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda iki tır çarpış..
Batman'da 20 farklı ilde mal varlığına karşı işlenen 55 ayrı suçtan ara..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, toplum yararına faaliyet g..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=