Lütfen bekleyin..



Batman’da 2 yamaç paraşütçüsü yere çakıldı

03 Eylül 2022, 12:30 - Okunma: 623

Batman’da yamaç paraşütü yaparken yere çakılan 2 kişi ağır yaralandı. Beton zemine çakılan paraşütçülerin hayati tehlikelerinin olduğu bildirildi.

Kaza, Batman’ın Gercüş ilçesinde Ayrancı Tepesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yamaç paraşütü yapmak için havalanan isimleri öğrenilemeyen iki kişi, havalandıktan kısa bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle yere çakıldı.

Sert şekilde beton zemine çarpan paraşütçüler, ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

112 sağlık ekiplerinin ağır yaralanan paraşütçülere kaza yerinde müdahalede bulunduğu belirtildi. Kalp masajının yapıldığı ifade edilen sporcuların hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman-Hasankeyf yolu üzerindeki ek sanayi bölgesinde park halindeki bir ar..
Batman’ın Balpınar beldesindeki bir ahırda çıkan yangın, maddi hasara neden..
Batman'da Gazze'de insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla gerçekle..
Batman'da yol çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda iki tır çarpış..
Batman'da 20 farklı ilde mal varlığına karşı işlenen 55 ayrı suçtan ara..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, toplum yararına faaliyet g..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=