Lütfen bekleyin..



Kayapınar Belde Belediyesi’nden 450 aileye Ramazan yardımı

20 Mart 2023, 14:30 - Okunma: 600

HÜDA PAR’lı Batman Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Belde Belediyesi tarafından mübarek Ramazan ayı öncesi beldede bulunan 450 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunuldu.

Belediye Başkanı Samir Özhan, yaptığı açıklamada, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olmakla birlikte ayrıca paylaşma ayı olduğunu söyledi.

Başkan Özhan, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi insanların yüzünün gülmesi, Ramazan’a 'acaba alışveriş yapabilecek miyim, evime yiyecek alabilecek miyim' düşüncesi olmadan, gönül huzuruyla girmeleri amacıyla gıda desteğinde bulunduklarını aktardı.

"Komşusu açken tok yatan bizden değildir." hadisi şerifini kendilerine düstur edindiklerini dile getiren Başkan Özhan, "Hür belediyecilik anlayışı ile sadece şehrimizin fiziksel yapısını ihya etmiyoruz ayrıca yardımlaşma ve paylaşma kültürünü de canlı tutmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda 450 ailemizin Ramazan öncesi yüzünü güldürmek, gönüllerine dokunmak ve en önemlisi Yüce Rabbimizi razı etmek için gıda desteğinde bulunduk. Rabbim kendi katında kabul etsin." şeklinde konuştu. (İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Hucurât Sûresi: Erdemli Bir Toplumun İnşası” konusu işle..
Batman Merkez Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Ömer Gökdemir ve..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'nın kızları Ayşe Zelal (5) ..
Batman Valisi/Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, ..
Batman'da düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan İTTİHADUL ULEMA ..
Batman Merkez Selahattin Eyyubi Orta Okulu Kur'an Kursu 6. ve 7. sınıf ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=