Lütfen bekleyin..



Fahri Kur'an Kursu Öğreticileri Türkiye ve Nijerya'da iftar verdi

20 Nisan 2023, 13:48 - Okunma: 987

Uzun yıllardır kadro bekleyen Fahri Kur'an Kursu Öğreticileri, Türkiye ve Nijerya'da toplu iftar yemeği verdi.

Hemen her sene kadro talepleri ile gündeme gelen ve bu konuda çeşitli girişimlerde bulunan Fahri Kur'an Kursu Öğreticileri, bu kez de hem Türkiye'de hem de Afrika'nın batı ülkesi Nijerya'da iftar yemeği programı düzenledi.

Yaptıkları hayır çalışmalarının kadro taleplerine bir nebze de olsa katkı sunmasını dileyen öğreticiler, seslerini yetkililere duyurmaya çalışıyor.

"Kadro Bekleyen Fahri Kur'an Kursu Öğreticileri Platformu"  Batman'da Umut Kervanı Vakfı'nın açmış olduğu iftar çadırında çok sayıda insanın bir günlük iftar yemeğini karşıladı.

Afrika'nın Nijerya ülkesinde ise USSOD Şehid Eren Bülbül Yetimhanesi'ndeki yüzlerce ihtiyaç sahibi ve yetim çocuğa verilen iftar yemeğinde minik eller dua için kalktı.

İftar yemeğini üstlenen platformun üye ve gönüllerine teşekkür eden çocukların mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Düzenlenen iftar yemeği programında Cumhurbaşkanı'ndan Fahri Kur'an Kursu Öğreticilerine kadro talebi de yinelendi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Hucurât Sûresi: Erdemli Bir Toplumun İnşası” konusu işle..
Batman Merkez Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Ömer Gökdemir ve..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'nın kızları Ayşe Zelal (5) ..
Batman Valisi/Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, ..
Batman'da düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan İTTİHADUL ULEMA ..
Batman Merkez Selahattin Eyyubi Orta Okulu Kur'an Kursu 6. ve 7. sınıf ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=