Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi: Eğitime çok önem vermeliyiz

21 Ağustos 2023, 10:41 - Okunma: 315

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile bir eğitim kurs merkezi arasında eğitim hizmetleri protokolü imzalandı. Protokol kapsamında oda üyelerine yüzde 25 indirim imkanı sağlanacak.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, projeleri kapsamında oda üyeleri için hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Çiftçi, bir özel kurs merkezi ile eğitim iş birliği protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin çocukları ve birinci derece yakınlarının yüzde 25 indirimli hizmet alabileceğini vurguladı.

Çiftçi, "Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak eğitime çok önem veriyoruz. Bizi geleceğe taşıyacak ve gelecekte söz sahibi yapacak eğitimli bireyler yetiştirmemiz gerekiyor. Çünkü kişiyi, mahalleyi, ülkeyi ve dünyayı ancak eğitimli bireyler ileriye götürerek başarılı kılabilirler. Bu yüzden oda olarak üyelerimizin çocukları için eğitim anlaşmaları yapmaya devam ediyoruz. Özel Sekiz Oniki Kurs Merkezi ile bu kapsam da eğitim protokolü imzaladık. Her iki tarafa da hayırlı olsun." dedi.

Çiftçi son olarak, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelerine hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman-Hasankeyf yolu üzerindeki ek sanayi bölgesinde park halindeki bir ar..
Batman’ın Balpınar beldesindeki bir ahırda çıkan yangın, maddi hasara neden..
Batman'da Gazze'de insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla gerçekle..
Batman'da yol çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda iki tır çarpış..
Batman'da 20 farklı ilde mal varlığına karşı işlenen 55 ayrı suçtan ara..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, toplum yararına faaliyet g..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=