Lütfen bekleyin..



Hasankeyf'te eğitimi değerlendirme toplantısı yapıldı

30 Aralık 2015, 15:09 - Okunma: 3615

Batman'ın Hasankeyf İlçe Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileriyle değerlendirme toplantısı yaptı.

Hasankeyf İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün eğitim-öğretimin kalitesini artırmak, TEOG, YGS-LYS sınavları, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını görüşmek ve idareciler arası diyalogu artırmak amacı ile her ay farklı bir okulda yapılması planlanan toplantının ilki Hasankeyf Ortaokulunun ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantı, Kaymakam Faruk Bülent Baygüven Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulbaki Gül, Şube Müdürü Edip Kocaman, Hasankeyf'teki okulların müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

Kaymakam Faruk Bülent Baygüven, ilçenin eğitim sorunları hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer idarecilerden brifing aldı.

Toplantının ardından Kaymakam Baygüven ve okul müdürleri, Teknoloji Tasarım sergisini gezerek, öğrencilerin çalışmalarını inceledi.(İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü, proje okullarındaki atama s..
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman'da düzenlenen gelene..
Peygamber Sevdalıları Vakfı, Hazreti Muhammed'i anma ve sünnetini yaşam..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından 9 Şubat’ta düzenlenen siyer yarışmas..
Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü, Eğitim-Sen’in 10 Mart tarih..
Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın, 9 Şubat tarihinde Türkiye genelinde &q..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=