Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi, iş hukuku seminerine esnafı davet etti

11 Haziran 2024, 10:25 - Okunma: 128

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün düzenleyeceği 'İşveren Boyutuyla İş Hukuku' seminerine tüm işverenleri davet etti.

Çiftçi yaptığı yazılı açıklamada, işverenlerin çalıştırdığı personellerin iş feshindeki sorumlulukları ve yaşadıkları sorunlardan dolayı bazen büyük zorluklar yaşadığını, hatta maddi olarak büyük zararlara uğradıklarını söyledi.

Çiftçi, "Bunların önüne geçmek için Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğümüz “'İşveren Boyutuyla İş Hukuku' adlı seminer vererek işverenlerin sıkıntı çekmemesi için bir çalışma yapacaktır. 12 Haziran Çarşamba günü saat 10.00'da Belde Mahallesi'nde bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılacak olan seminere tüm işverenlerimizi davet ediyoruz. Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak tüm işverenlerimizi programa katılıp, bilgilenmelerinin önemli ve değerli görüyoruz." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
SGK Batman İl Müdürü Alaettin Ökten, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başk..
İkinci el araç piyasası durgunluk yaşıyor. Ticaretlerinin durma noktasına g..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, KOSG..
KOSGEB Batman İl Müdürü Mehmet Fidan, yaptığı yazılı açıklamada, Girişimcil..
Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Kaya İlhan Çetinkaya, Batman&..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, esnafın pos kesintilerinde indirim yapıl..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=