Lütfen bekleyin..



7 yaşındaki çocuk harçlıklarını ihtiyaç sahiplerine bağışladı

12 Haziran 2024, 16:25 - Okunma: 167

Batman'da yaşayan 7 yaşındaki Zeynep Ebrar Tekin, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

Küçük çocuğun bağışını teslim alan Umut Kervanı Batman Derneği Sekreteri Adnan Önder, Zeynep Ebrar Tekin'i yetiştiren ailesini tebrik etti.

Önder, "Kurban Bayramı öncesinde yaptığımız kurban çalışmaları sebebiyle üzerimizde tatlı bir yorgunluk oluşuyor. Yalnız böyle minik kardeşlerimizin ihtiyaçları olduğu halde biriktirdikleri paralarını muhtaç ve yetim aileler için bağışlaması hem bizleri mutlu ediyor hem de üzerimizdeki yorgunluğu alıyor." dedi.

Ailelere çağrıda bulunan Önder, "Tüm anne babalara sesleniyoruz, lütfen çocuklarınıza Allah yolunda infak etmeyi ve muhtaçlara sahip çıkmayı öğretin. Öğretin ki çocuklarımızda merhamet etme hissi oluşsun. Unutmayalım ki Allah merhamet etmeyene rahmet etmez. Bu vesile ile Zeynep Ebrar Tekin kardeşimizin anne ve babasına da çocuklarını böyle güzel bir şekilde yetiştirdikleri için teşekkür ederiz. Rabbim kendilerinden razı olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da orta refüjde namaz kılan fiziksel engelli bir genç, vatandaşl..
Batman'ın Sason Umut Kervanı Temsilciliği tarafından ilçede bulunan onl..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, İslami hizmetlerinden dolayı cezaevine ..
Kurban Bayramı'nda fakirlerin yüzünü güldürmeyi amaçlayan Umut Kervanı,..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik katliamları sürerken Filistin..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazını kılıp halkla bayramlaşt..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=