Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR’ın siyonistlerle İlgili Kanun Tasarısına Destek Çağrısı

28 Haziran 2024, 14:49 - Okunma: 92

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin, Filistinlilere karşı savaşan Türkiye vatandaşı siyonist katillerin vatandaşlıktan çıkarılıp cezalandırılmaları için partisinin vekillerince verilen kanun teklifine tüm kesimlerin destek vermesini istedi.

Basın ziyaretleri kapsamında Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) ve HÜR24 Haber'i ziyaret eden HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Filistin’e gidip siyonist rejimin saflarında savaşarak Gazze’ye soykırım işleyen ve sayıları binlerle ifade edilen Türkiye vatandaşı siyonist katillerin vatandaşlıklarının iptal edilmesi için meclise kanun tasarısı veren HÜDA PAR vekillerinin girişimine destek istedi.

Partilerine mensup milletvekillerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verdikleri kanun teklifi hakkında bilgi veren Şahin, “Malumunuz HÜDA PAR'ın 4 milletvekili birkaç ay önce TBMM’ye bir kanun teklifi sunmuşlardı. Bu kanun teklifi, Türkiye'de yaşayıp hem Türk vatandaşı hem israil vatandaşı olan siyonistlerin, Türkiye'den gidip Gazze’de sivilleri katleden ve soykırım işledikten sonra Türkiye'ye dönüp normal hayatlarını devam ettirmeleri üzerine kimi öneriler barındırıyor.” dedi.

“Vatandaşlıktan çıkarılmalarını öneriyoruz”

Çifte vatandaşlık sahibi olup Filistinlilere karşı uygulanan katliamlara müdahil olan siyonistlerin Türk vatandaşlığından çıkarılmasını talep ettiklerini belirten Şahin, “Bu bize göre bir insanlık suçudur. Vekillerimiz, bu suça karışmış olan ve Türk vatandaşlığı taşıyan Siyonistlerin Türk vatandaşlığından çıkarılıp vatandaşlıkları iptal edilerek bu suçu işlediklerinden dolayı mal varlıklarına el konulmalıdır. Bu varlıklar, aile yapısını güçlendirmek için çalışacak bir fona ya da gençlerle ilgili; hayatlarını devam ettirmekte zorlanan gençlere destek olacak ya da maddi durumu yetersiz gençleri evlendirmek gibi elzem durumlar için çalışacak fonlara yatırılıp o suçlara karşılık ayrıca bir de cezai müeyyide uygulamasına yönelik bir kanun teklifi sunmuşlardır.” ifadelerini kullandı.

“Kanun teklifimize destek istiyoruz”

Partilerine mensup milletvekillerinin meclise verdiği kanun teklifi için kamuoyu oluşturmaya çalıştıklarını ve tekliflerinin yasalaşması için çalıştıklarını belirten Şahin, sözlerine şöyle devam etti: “Bu kanun teklifinin önümüzdeki hafta TBMM Genel Kuruluna gelmesi bekleniyor. Hem genel kurula getirilmesi hem de yasalaşmasına destek için basınımızı ziyaret ediyoruz. Milletvekillerimize destek verilmesi noktasında bir kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz ve diyoruz ki herkesin bir yerlere ulaşma imkânı var. Kimisi bürokraside etkili olabiliyor, kimisi siyasette. Basınımız da bu konuda güçlü bir sese sahip ve diyoruz ki bu insanı bir tavrıdır, bir duruştur. Basınımızdan bu konuda destek istiyoruz. Bu teklifin yasalaşması durumunda dünyada bir ilk gerçekleşecektir. Bu da Türkiye'nin ve halkımızın onur vesilesi olacaktır. Ayrıca birçok ülke vatandaşı için de bir yol açmış olacaktır.”

davut-sahin-gazetecileri-ziyaret.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Emekli Memur-Sen Batman Şube Başkanı Fethi Tutumlu, "30 Haziran Dünya ..
Batman Çayı'nda piknik yaparken baraj kapaklarının açılmasıyla suda mah..
Batman'a gelen 3 yolcu üzerinde yapılan aramada 517 gram bonzai, 420 gr..
Batman'ın Sason ilçesinde aniden etkili olan şiddetli rüzgâr nedeniyle ..
Anız yakmanın kul hakkına neden olduğunu, büyük bir vebalinin bulunduğunu b..
AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik B..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=