Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR 5. Olağan Büyük Kongresi için hazırlıklarını tamamladı

06 Temmuz 2024, 22:48 - Okunma: 1226

"Dürüst Siyaset Gerçek Adalet" şiarıyla yola çıkan HÜDA PAR, “Adil Sistem Hakça Paylaşım” sloganıyla 5. Olağan Büyük Kongresi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Ankara'nın Keçiören İlçesinde bulunan Kuzey Ankara Kongre ve Kültür Merkezi'nde yarın saat 10.00'da gerçekleştirilecek. 5. Olağan Büyük Kongre öncesinde hazırlıklarını tamamlayan HÜDA PAR, bu kapsamda çok sayıda parti, STK, yurtiçi ve yurtdışında bulunan parti ve cemaat yetkililerine davetiye gönderdi.

Hazırlıkların tamamlandığı kongre salonu; yeşil, sarı ve beyaz renklerden oluşan parti bayraklarıyla süslendi.

Salonda Kürtçe Türkçe "Önce İnsan Öncelik Adalet", "Pêşî Însan Pêşanî Edalet", "Adil Sistem Hakça Paylaşım", "Sîstema Adıl Parvekırına Bı Heqî", "İstikamet Üzerine Emin Adımlarla", Güçlü Aile, Ahlaklı Nesil, Temiz Toplum" ve "Da'wame Edalet, Bıratîye, Aşîtîye" yazılı afişler asılırken, ayrıca 6-8 Ekim şehitleri de unutulmadı. 6-8 Ekim 2014 yılında çıkan olaylarda HDP/PKK’liler tarafından katledilen şehid Yasin Börü ve arkadaşlarının fotoğraflarının da kongre salonunda asıldığı görüldü.

Kongre salonuna ayrıca Şehid Şeyh Saidî Palevî, Üstad Bediüzzaman Said-i Nursi,Mehmet Akif Ersoy ve Şehid Ali Şükrü Bey posterleri de asıldı.

Yapılan hazırlıklarla ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, kongre için yaklaşık bir ay boyunca hazırlık yaptıklarını belirtti.

Kongreye tüm halkı davet ettiklerini ifade eden Şahin, "2012 yılı itibariyle başlamış olduğumuz ve yola çıktığımız bu süreçte inşallah 5. Olağan Büyük Kongremizi yapacağız. Öncelikle 5. Olağan Büyük Kongremizin milletimize, memleketimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle Yarın gerçekleştireceğimiz 5. Olağan Büyük Kongremize halkımızı da davet ediyoruz." dedi.

Kongrelerinde temel tema olarak "Adil Sistem Hakça Paylaşım" temasını belirlediklerini aktaran Şahin, "Hakikaten Türkiye'nin en büyük sorunu adalet sorunudur. Sistemin adil olmaması sorunudur. En önemlisi de ülkenin kaynaklarının adil bir şekilde hakça paylaşılmaması sorunudur. Ondan dolayı biz bu sorunu önemsiyoruz. Buna dair güçlü çözüm önerilerini ortaya koyuyoruz. Budan dolayı kongremizin temel temasını bunu belirledik. Yarınki kongreye ilişkin olarak tüm hazırlıklarımızı bitirmiş durumdayız. Çok küçük rötuşlarla inşallah yarın kongreye tamamen hazırlıklı olarak girmiş olacağız. Bu vesileyle özellikle günlerdir kongrenin hazırlıklarını yapan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Son olarak yarınki kongremizin milletimize, memleketimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.  " diye konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, AK Parti Batman İl Başkanlığına ata..
HÜDA PAR 5. Olağan Büyük Kongresinde, Zekeriya Yapıcıoğlu geçerli oyların t..
HÜDA PAR'ın "Adil Sistem Hakça Paylaşım" sloganıyla hafta son..
AK Parti Batman İl Başkanı Av. Akif Gür Ak Parti Genel Merkezinden affını i..
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=