Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi'den DSİ İl Müdürüne ziyaret

09 Temmuz 2024, 13:40 - Okunma: 959

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Çayı kenarına yapılacak olan küçük sanayi siteleri için yapılan ihata duvarı çalışmaları hakkında bilgi almak için DSİ İl Müdürü Mehmet Eşref İnal'ı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili yazılı açıklama yapan Çiftçi, DSİ İl Müdürü İnal'dan Batman Çayının kenarında yapılacak olan küçük sanayi siteleri için yapım çalışmaları devam eden ihata duvarının durumu hakkında bilgiler aldıklarını söyledi.

İnal'ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdiklerini belirten Çiftçi, "Barajlar, taşkınları önleme, göletler, Silvan Barajı’ndan Batman’a içme suyu getirme ve Batman Çayı kenarında yapılacak Küçük Sanayi Sitesi ve Tekstil OSB için ihata duvarına başlandığını ve şu anda devam ettiğini ama son açıklanan tasarruf tedbirleri ile alakalı olarak ödeneklerde sıkıntı yaşandığından dolayı belli bir noktadan sonra durma ihtimalinin olabileceğini ama müdürlük bünyesinde çalışmalarının hala devam ettiğini söyledi. Projenin durmaması ve kısa zamanda bitirilmesi için ısrarcı olacaklarını da ifade etti. İlgi ve alakalarından dolayı müdürümüze teşekkür ediyoruz. Böylece büyük ve önemli bir projenin tasarruf tedbirlerine takılmaması ve bir an önce projenin sonlandırılması için yetkililere çağrıda bulunuyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyeleri için ücretsiz barkod sistemi ve ..
İnşaat malzemelerinde yaşanan fahiş fiyat artışlarının devam ettiğini belir..
Enflasyon muhasebesi uygulamasına tepki gösteren İktisat ve Maliye Uzmanı N..
Piyasanın en hareketli olduğu yaz döneminde ciddi bir durgunluğun olduğunu ..
Boykotun siyonist işgal rejiminin belini büktüğünü, ekonomisini çökerttiğin..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, TOKİ Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=