Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi, esnafın taleplerini defterdara iletti

10 Temmuz 2024, 17:00 - Okunma: 918

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Defterdarlık İl Müdürü Muhammet Ali Şenol'u makamında ziyaret ederek esnafının sorun ve taleplerini iletti.

Batman Esnaf Sanatkarlar Odası olarak üyelerinin ve esnafın sorun ve sıkıntıları ile sürekli ilgilendiklerini belirten Çiftçi, bu kapsamda Oda olarak Defterdarlık İl Müdürü Muhammet Ali Şenol'u ziyaret edip esnafın sorun, şikayet ve taleplerini ilettiklerini söyledi.

Defterdar Şenol'dan bu konuda esnafla yardımcı olmalarını ve hatta rehberlik etmeleri gerektiğini söylediklerini ifade eden Çiftçi, "Ülke olarak zor bir ekonomik süreçten geçiyoruz ve bundan en çok esnafımız etkileniyor. Bu süreçte kurumlarımızdan esnafımıza yardımcı olmaları istedik. Özellikle son zamanlarda yapılan denetimler konusuna değindik. Müdürümüz bu konuda personeline uyarılarda bulunacağını ve esnafa yardımcı olacaklarını ve rehberlik yapacaklarını da belirtti. Müdürümüz esnafa yardımcı olma konusunda duyarlı olduklarını ve aynı şekilde personelinin de bu konuda dikkatli olduğunu belirtti. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Böylesi zor bir süreçte esnafın sigorta ve primlerle boğuştuğunu, başka sıkıntılarla karşılaşmasını istemediklerini belirten Çiftçi, daha güzel günler görmeyi ümit ettiklerini kaydetti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyeleri için ücretsiz barkod sistemi ve ..
İnşaat malzemelerinde yaşanan fahiş fiyat artışlarının devam ettiğini belir..
Enflasyon muhasebesi uygulamasına tepki gösteren İktisat ve Maliye Uzmanı N..
Piyasanın en hareketli olduğu yaz döneminde ciddi bir durgunluğun olduğunu ..
Boykotun siyonist işgal rejiminin belini büktüğünü, ekonomisini çökerttiğin..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, TOKİ Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=