Lütfen bekleyin..



İhtiyacı olan parayı Gazze'ye gönderen çocuk takdir topladı

03 Eylül 2024, 10:45 - Okunma: 229

Batman'da aile bütçesine katkı sağlamak için annesinin evde yaptığı kekleri satıp kazancını Gazze'deki çocuklara bağışlayan 11 yaşındaki küçük çocuk takdir topladı.

 

Siyonist işgal rejiminin Gazze'deki soykırım ve katliamları sürerken Gazze'de yaşanan açlığa karşı yardımlar da gelmeye devam ediyor.

Batman'da yaşayan 11 yaşındaki Muhammed Mursi Altınışık, aile bütçesine katkı sağlamak için annesinin evde yaptığı kekleri satıp kazancının tamamını Gazze'deki çocuklara ulaştırılmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

Muhammed Mursi Altınışık'ın takdir toplayan bu anlamlı bağışını teslim alan Umut Kervanı Batman Derneği gönüllüsü Rıdvan Üzümcü, Altınışık'a göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü hem kendisine hem de ailesine teşekkür etti.

Altınışık'ın 6'ncı kezdir sattığı keklerden topladığı parayı Gazze'ye bağışladığını ifade eden Üzümcü, "Annesinin yaptığı kekleri çarşıda satan Muhammed Mursi Altınışık kardeşimiz, Gazze'de gördüğü vahşetten etkilenip 6 seferdir Gazze'ye ulaştırmamız için gelirinin hepsini bize teslim etti. Allah Muhammed Mursi kardeşimizden razı olsun ve böyle kardeşlerimizin sayısını arttırsın inşallah." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Kur'an Nesli Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 15 ..
​Batman'da düzenlenen Mevlid Kandili dua ve ibadetlerle idrak edilirken..
Bugün büyük bir buhran içinde olan insanlığın huzur ve mutluluğu ancak Peyg..
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in dünyayı teşriflerinin Müslümanl..
Siyonist işgal rejimi tarafından Batı Şeria'da keskin nişancı mermisiyl..
Cuma Hutbelerinde “Mevlid-İ Nebi” konusu işlendi.

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=