Lütfen bekleyin..



Batman'da kırtasiye yardımıyla ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrencinin yüzü güldü

07 Eylül 2024, 11:55 - Okunma: 176

Umut Kervanı Derneği, Batman'da yetim ve ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Umut Kervanı, 2024-2025 yeni eğitim-öğretim yılının başlaması öncesi Batman'da ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayarak kırtasiye yardımında bulundu.

Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur yaptığı açıklamada, yetim ve ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımı yaptıklarını söyledi.

Bu yardımları hayırseverlerin desteğiyle yaptıklarını ifade eden Teymur, çok sayıda ihtiyaç sahibi ailenin olduğunu ancak imkanlarının hepsine yetmediğini vurguladı.

Teymur, "Batman Umut Kervanı olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapmaya devam ediyoruz. Batman Umut Kervanı olarak yılın 12 ayı boyunca yetim ve muhtaç ailelere yardımda bulunmaktayız. Bu yardımlarımızın devam etmesi adına Batman'daki esnafımızı tek tek gezerek öğrencilerimiz için yardım talebinde bulunduk. Kendileri de sağ olsunlar buna karşılık verdiler." dedi.

"Gönül isterdi ki binlerce aileye ulaşalım"

Hayırseverlere muhtaçların unutulmaması çağrısında bulunan Teymur, "Yüzlerce ailemize kırtasiye yardımında bulunduk. Çocuklarımızın başarılarını diliyorum. Gönül isterdi ki binlerce aileye ulaşalım ancak imkanlarımız da bu konuda kısıtlıdır. Duyarlı esnaf ve hayırseverlerimize tekrardan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yetim ve muhtaç ailelerimizi unutmayalım. Onlardan yardımlarımızı esirgemeyelim. Bu vesileyle 2024-2025 yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Kur'an Nesli Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 15 ..
​Batman'da düzenlenen Mevlid Kandili dua ve ibadetlerle idrak edilirken..
Bugün büyük bir buhran içinde olan insanlığın huzur ve mutluluğu ancak Peyg..
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in dünyayı teşriflerinin Müslümanl..
Siyonist işgal rejimi tarafından Batı Şeria'da keskin nişancı mermisiyl..
Cuma Hutbelerinde “Mevlid-İ Nebi” konusu işlendi.

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=