Lütfen bekleyin..



Batman'da acil sağlık hizmetleri koordinasyon toplantısı yapıldı

11 Eylül 2024, 12:04 - Okunma: 162

Batman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Acil Sağlık Hizmetlerinin değerlendirildiği Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı düzenlendi.

Batman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat başkanlığında düzenlenen toplantıya Hizmet Başkanları, özel ve kamuya ait hastanelerin yönetici ve başhekimleri, il ambulans servisi başhekimi, acil servis sorumlusu hekimler ve ilgili çalışanlar katıldı.


112 Acil Sağlık Hizmetleri ve hastane acil servislerinin 2024 yılı çalışmalarının genel değerlendirmesiyle başlayan toplantıda, il genelinde sunulan hizmetlerin kurumlar arası organizasyonu, vatandaşlara sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması ve işleyişinin kolaylaştırılmasına yönelik bilgilendirilme yapıldı.

Toplantı sonunda söz alan katılımcıların önerileri doğrultusunda acil sağlık hizmeti sunumunda yaşanan sorunlar ve çözüm yolları ele alınarak, karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Grip mevsiminin gelmesiyle vatandaşların gripten korunmak için aşılarını ya..
Depreme karşı sismik izolatör kullanılan 500 yataklı Batman devlet hastanes..
Batman'da doğum yapılan tüm hastanelerde bebeğin doğduğu ilk anda uygul..
Sağlıklı bir çevre sağlanmadan halk sağlığını korumanın mümkün olmadığını b..
Sosyal medyada özel fotoğraflarını, çocuklarının fotoğrafını paylaşmanın za..
Tütün ürünlerinin kanser, kalp damar hastalıkları, KOAH gibi pek çok önlene..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=