Lütfen bekleyin..



Batman'da çatı katında çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi

19 Kasım 2024, 10:00 - Okunma: 354

Batman'da 5 katlı bir binanın çatısında çıkan yangın paniğe neden olurken, ev kullanılmaz hale geldi.

Yangın, gece saatlerinde Gültepe Mahallesi Belediye Halk Ekmek Fabrikası yanında bulunan 5 katlı bir binanın çatı katında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde 5 katlı binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanların yükselmesi ile birlikte yangını fark eden vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, emniyet ve İtfaiye ekibi sevk edildi.

Alınan güvenlik önlemlerinin ardından İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Uzun süren uğraşlar sonucunda kontrol altına alınan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, çatı katı tamamen yanarak ev kullanılmaz hale geldiği ve binada da maddi hasar oluştu.

Polis, yangının çıkış sebebi ile ilgili inceleme başlattı.

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, toplum yararına faaliyet g..
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, emekli ve dar ..
Batman'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, bir binanın giriş..
Türkiye'de artan köpek saldırılarının ardından Batman'da başlatılan..
Batman'da, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomob..
Batman Havalimanı’nda mart ayı içerisinde iç hatlarda 46 bin 623 yolcu taşı..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=