Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR'dan basın ziyaretleri

12 Şubat 2016, 12:27 - Okunma: 2707

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatından bir heyet yeni yayın hayatına başlayan yerel gazetelere “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatından bir heyet kısa süre önce Batman’da yayın hayatına başlayan Batman Güncel ve Batman Ayna Gazetelerine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

İl Sekreteri Veysi Demir başkanlığındaki HÜDA PAR heyetinde Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Yarar, YKÜ Abdussamet Sabaz ve Gençlik Kolları üyesi Halit Coşkun yer aldı.

huda-pardan-basin-ziyaretleri.JPG

“İnşallah geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmaz”

İlk olarak Batman Güncel Gazetesi’ni ziyaret eden Hüda Par heyetini gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Recep Okuyucu ağırladı.

Batman’da ve bölgede yaşanan son gelişmelerin konuşulduğu ziyarette söz alan Demir, HÜDA PAR’ın yaşanan olaylar hakkındaki görüşlerini aktararak, “Çözüm sürecini parti olarak geçmişte destekledik. Ancak metotta yapılan yanlışlıklar ile ilgili uyarılarımız dikkate alınmadı. İnşallah geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmadan Sayın Genel Başkanımızın da belirttiği gibi; çözüm için iki masa kurulur ve muhataplar ona göre konumlandırılır. Bölgemizin bir an önce bu ateş çemberinden çıkmasını diliyoruz” dedi.

Demir son olarak, Batman Güncel Gazetesi’nin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Batman Güncel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Okuyucu’da, HÜDA PAR’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Okuyucu, bölgenin bir an evvel bu süreçten çıkarak halkın rahat nefes almasını dilediklerini ifade etti.

huda-pardan-basin-ziyaretleri-001.JPG

“Basın halkın sorun ve sıkıntılarını çözen bir hizmet aracı olmalı”

Daha sonra Batman Ayna Gazetesi’ni ziyaret eden HÜDA PAR heyetini gazetenin Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Abdulhakim Kangül ağırladı.

Batman’da basın konusunun konuşulduğu ziyarette söz alan Demir, basının önemine ve işlevine değinerek, basın ve medyanın halkın sorun ve sıkıntılarının çözümü için kullanılan bir araç olması gerektiğine değinerek, basının kurumsal anlamda yapılan hizmetleri ön plana çıkaran ve toplumu doğru bilgilendirme anlamında önemli bir hizmet aracı olduğunu söyledi.

Batman Ayna Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Abdulhakim Kangül’de, HÜDA PAR’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti.

Kangül, yeni yayın hayatına başlayan gazetelerinin bir kesimin değil, halkın her kesiminin kendini bulabileceği ve toplumun aynası olacak bir gazete olacaklarını söyledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ayna Gazetesi’ne muvaffakiyetler dileyen Demir, karşılıklı iyi niyet temennileri sonrası gazeteden ayrıldı.  (Halit Coşkun-HÜR24)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, mültecilerin can ve mallarının..
Batman'da bir araçta yapılan aramada 28 kilo 50 gram uyuşturucu maddesi..
Batman-Diyarbakır karayolunda bir yolcu minibüsü ile pikabın çarpışması son..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, düze..
Batman'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremde kullanılamaz hale ..
Batman'da bir düğün merasiminde havaya silahla ateş açan 3 şüpheli yaka..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=