Lütfen bekleyin..



BEM-BİR-SEN üyeleri Hasankeyf'te buluştu

14 Şubat 2016, 18:39 - Okunma: 2299

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası'nın (BEM-BİR-SEN) Batman İl Başkanlığının geleneksel hale getirdiği “BEM-BİR-SEN Batman İl Başkanlığı Üye Buluşmaları” etkinliği Hasankeyf’te yapıldı.

“BEM-BİR-SEN Batman İl Başkanlığı Üye Buluşmaları” adı altında düzenlenen etkinliğe Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Batman AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Hasankeyf Özel İdare Müdürü Ahmet Fidan, Gercüş Özel İdare Müdürü Taner Saraç, Hasankeyf Müftüsü Cemalettin Gezgiç, BEM-BİR-SEN İl Başkanlığı yönetimi tam kadro katılırken etkinliğe Hasankeyf belediyesi ve kaymakamlık çalışanlarının da bulunduğu etkinliğe 50’ye yakın  BEM-BİR-SEN üyesi katıldı.

Samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyaret üyeler açısından faydalı oldu. Sosyal hakların iyileştirilmesi için yapılacak çalışmalar için Belediye Başkanı Abdulvahap KUSEN ile görüşüldü. Yapılan görüşme Belediye Başkanı Kusen, sendikaya üye personelin çalışmalarından memnuniyetini dile getirerek, "Çalışanımın her hakkını vereceğim konusunda hiç şüpheniz olmasın elimden gelen her şeyi siz kıymetli sendikacılar oldukça vermekten çekinmeyeceğiz" dedi.

“BEM-BİR-SEN Batman İl Başkanlığı Üye Buluşmaları” etkinliğinde Batman İl Başkanı Diyaddin DEMİRHAN ve yönetimi tarafından tüm konuklar kapıda karşılandıktan sonra samimi ve sıcak bir ortamda yemek eşliğinde tanışma faslından sonra bir konuşma yapan Demirhan, ”Buluşmaya iştirak eden tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Ayrıca Sendika olarak çalışmalarımız büyüyen bir ivme ile devam etmektedir. Üye buluşmaları adı altında yaptığımız etkinliklerimiz devam edecektir. İnşallah seneye tekrar böyle samimi ve sıcak bir ortamda beraber oluruz.” dedi. (HÜR24)

bem-bir-sen-batman-il-uyeleri-hasankeyfte.jpg

bem-bir-sen-batman-il-uyeleri-hasankeyfte.JPG

bem-bir-sen-batman-il-uyeleri-hasankeyfte-001.JPG

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Zulüm Asla Payidar Olmaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, sürekli hapşıran ve Ankara’ya sevk edil..
Peygamber Sevdalıları Vakfı, Müslümanları birleştirecek, kardeşlik bağların..
Batman'da duyarlı iki ortaokul öğrencisi kız, sınıf sınıf dolaşarak Gaz..
Özellikle Kürtlerin genel kültürünü yansıtan ve geçmişten günümüze kadar ge..
Cuma Hutbelerinde “Şahsiyetimizi İmar Eden Kutlu Mekân: Cami” konusu işlend..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=