Lütfen bekleyin..



Genç bağışçılar Gazze'ye yardım elini uzattı

05 Şubat 2025, 09:48 - Okunma: 454

Batman'da 12 yaşındaki ikiz kardeşler Ömer Faruk ve Hümeyra Baytar, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki kardeşlerine ulaştırılmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

Umut Kervanı Batman Derneği, Gazze'deki kardeşlerine destek olmak için örnek bir davranış sergileyen iki genç bağışçıyı takdir etti.

Umut Kervanı Batman Derneği üyesi Rıdvan Üzümcü, bu örnek davranışı nedeniyle ikiz kardeşlere teşekkür ederken, onları yetiştiren ebeveynlerine de Allah razı olsun dileklerini iletti.

Gazze'nin imarı ve diğer hayır projeleri için hayırseverlerin desteğini beklediklerini belirten Üzümcü, "Umut Kervanı olarak, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu tür örnek davranışlar, gençlerin yardımseverlik bilincini artırıyor ve bizleri daha da motive ediyor" dedi.

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, camilerin elektrik borçlarının soru..
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, gündüz kuşağı p..
Cuma Hutbelerinde “Hucurât Sûresi: Erdemli Bir Toplumun İnşası” konusu işle..
Batman Merkez Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Ömer Gökdemir ve..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'nın kızları Ayşe Zelal (5) ..
Batman Valisi/Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=