Lütfen bekleyin..



Bayram sonrası otogarlarda dönüş yoğunluğu devam ediyor

06 Nisan 2025, 12:45 - Okunma: 32

Ramazan Bayramı’nın ardından, özellikle şehirlerarası otobüs terminallerinde dönüş yoğunluğu sürüyor. Ek seferler sayesinde bilet bulamayan vatandaşlar mağduriyetleri gideriliyor.

Ramazan Bayramı’nın ardından, özellikle Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde dönüş yoğunluğu sürdüğünü belirten firma yetkilileri, ek seferler sayesinde bilet bulamayan vatandaşların mağduriyetlerini gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Ramazan Bayramı'nın ardından otogarlarda yaşanan dönüş yoğunluğu, özellikle Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde etkisini sürdürüyor.

Türkiye'nin farklı şehirlerinden öğrenci, memur ve vatandaşlar, kimileri çalıştıkları yerlere, kimisi okudukları yerlere, kimisi ise memleketlerine gitmek için otogarlara akın ediyor.

Bayramda yaşanan yoğunluk nedeniyle ek seferler başlatıldığını belirten otobüs şoförleri ve firma yetkilileri, yaz aylarında da benzer yoğunlukların yaşanmasını bekliyor.

"Esnafların gözü, bu tür günlerdedir"

Yaşanan yoğunluktan memnun olduklarını belirten otobüs şoförü Mehmet Can Şahin, " Bayrama bir hafta kala insanlar Batman’a akın etmeye başlamıştı ve biz de bunun karşılığında ek seferler açmaya başladık. Bayram tatilinin sonlarına doğru ise dönüş yoğunluğu yaşanmaya başlandı ve vatandaş bilet bulamamaya başladı. Buna karşı vatandaş mağdur olmasın diye ek seferlerimizi artırdık. Ramazan Bayramımız çok yoğun geçti. Bütün esnafların gözü, bu tür günlerdedir. Bayramda yoğunluk çok olduğu için ek seferler başlattık. Bayramda olduğu gibi, her zaman böyle yoğunlukların yaşanmasını isteriz. Ekonominin sıkıntılı olduğu bir süreçte esnaflara iyi bir katkısı oldu. Otogar esnafı, her zaman böyle bir yoğunluğun yaşanmasını istiyor." dedi.

"Hem gelişlerde hem de gidişlerde yoğunluk var"

Vatandaşların mağdur olmaması için ek seferler başlattıklarını ifade eden otobüs firma yetkilisi Burhan Örü, "Bayram sonrasından dolayı 11 Nisan’a kadar araçlarımızda yer yok. Bilet fiyatlarımız, geçen senelere göre uygun tutarlarda ve yaz aylarında da bu yoğunluğun devam etmesini bekliyoruz. Ramazan Bayramı için hem gidiş hem de gelişlerde yoğunluk vardı. Yoğunluktan dolayı açtığımız ek seferlerimizde de koltuklarımız doldu. Ramazan ayından dolayı, özellikle İstanbul için bilet fiyatlarımızı bin lirada sabit tuttuk. Son 15 günde araçlarımızın doluluk oranları iyiydi ve memnun kaldık. Bu yoğunluğun yaz aylarında da yaşanmasını umut ediyoruz." şeklinde konuştu.

Bayram sonrası otogarlarda dönüş yoğunluğu devam ediyor

Bayram sonrası otogarlarda dönüş yoğunluğu devam ediyor

 

Kaynak:İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında, 5 kişi ya..
Batman’da İslami Sivil Toplum Kuruluşları, siyonist işgal rejiminin Gazze’y..
Batman'da düzenlenen operasyonda, Elazığ E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurum..
Batman'da meydana gelen kasten öldürme olayında başlatılan soruşturma k..
Motosiklet kazalarında can kayıplarının büyük kısmı, sürücülerin kask takma..
HAKSİAD Batman İl Başkanı Cemal Çetiz, CHP'nin soykırımcı Siyonist işga..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=