Lütfen bekleyin..



24 araca trafikten men!

03 Mart 2016, 16:39 - Okunma: 2457

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından Batman’da 'korsan' araç satışı yapılanların araçları çekiliyor.

Batman Merkez Diyarbakır Caddesinde park halindeki satılık araçlar, Batman İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından çekilerek trafikten men ediliyor.

Kent merkezinde özellikle Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan park alanlarında bulunan satılık 24 araç trafik şube ekiplerini harekete geçirdi.

Diyarbakır Caddesi üzerindeki boş alanların galeri olarak kullanıldığı şikâyetleri üzerine müdahalede bulunduklarını söyleyen trafik şube ekibi, “Bu çalışmalara istinaden özellikle hatalı park eden, galeri olarak kullanılan bu alanlarda sürücülerin araçlarını çekmek suretiyle trafikten men etmekteyiz. Yasal dayanağımız da 2013 tarihinde çıkan İl Trafik Komisyon kararıdır. Bu karara istinaden özellikle korsan galerici esnafın Diyarbakır Caddesi üzerindeki boş alanları kullanıp satış yapmak istemelerine müsaade edilmeyecektir.  Bu amaçta uygulamalarımız sürekli olarak devam edecektir.” diye belirtti.

Bu uygulamaya 1 Mart itibarıyla başladıklarını belirten trafik şube yetkilileri, “Uygulamaya aykırı hareket eden ve park eden araçlara 92 TL para cezası vererek aracı trafikten men ediyoruz. Üç gün içerisinde 24 araç çekildi. Korsan galericiliğe kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Amacımız burada diğer yol kullanıcısı vatandaşlarımızın rahat bir şekilde park alanlarından yararlanmasını sağlamak. Ticari olarak kullanılmasını engellemeyeceğiz. Korsan galericilerin park alanlarını parsellemesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz.” dedi. 

batman’da-24-araca-trafikten-men!.jpg

batman’da-24-araca-trafikten-men!-001.jpg

batman’da-24-araca-trafikten-men!-002.jpg

batman’da-24-araca-trafikten-men!-003.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Kozluk ilçesinde bir şahsın evinde, bahçesinde ve kullanımınd..
Batman'da, 10 yıl önce Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine kurba..
Fidan ve ağaç ekilen en uygun dönemin kışı yumuşak geçen yerlerde sonbahar,..
Batman İslami sivil toplum kuruluşları tarafından 'Aksa Tufanı'nın ..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'da uyuşturucuya müdahale sayısının m..
Batman'da birçok ailenin, yüksek kiralar ve konut bulma zorluğu nedeniy..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=