Lütfen bekleyin..



Minik Trafik Dedektifleri!

30 Mart 2016, 18:29 - Okunma: 2842

Batman Valiliği Koordinesinde Eğitici Trafik Polisleri, “Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı” çerçevesinde özel bir kolejde 55 öğrenciye eğitim verdi.

Batman Valiliği Koordinesinde eğitici Trafik Polisleri, “Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı” çerçevesinde özel bir kolejde 7. sınıfta öğrenim gören toplam 55 öğrenciye eğitim verdi.

“Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı”çerçevesinde 3-17 yaş grubundaki çocuklara yönelik Trafik Eğitimi (Trafik Dedektifleri) Projesi kapsamında Batman Valiliği Koordinesinde eğitici Trafik Polislerimizce özel bir kolejde 7. sınıfta öğrenim gören toplam 55 öğrenciye; Emniyet kemerinin önemi, Trafik ışık ve levhalarına uyma,
Okul servis araçlarında yapılması gereken hal ve hareketler, Kavşaklarda güvenli geçiş yöntemleri, Araç sürücülerinin seyir halinde iken cep telefonu ile görüşme yapmalarının sakıncaları gibi konuların daha verimli anlatılmasına yönelik olarak örnek sunum, video ve canlandırma teknikleri ile eğitimler verildi.

Trafik Personeli tarafından verilen eğitimlere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullarda devam edileceği belirtildi.

batmanda-minik-trafik-dedektifleri!-001.jpg

Kaynak: HÜR24Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
IEEE Global Energy Conference, Batman Üniversitesi ve University of Califor..
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle tanıtım ve kayıtların yapıldığı 60..
Batman Üniversitesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününe özel 60+ Tazelenme Üniver..
Batman Üniversitesinde GAP destekli "Hassas Tarım Sistemleri ve Tarımd..
Ömer Seyfettin İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, Batman Üniversitesinin Bat..
Tıp fakültesi için ayrıntılı ve gerekçeli bir dosya hazırlayarak Yükseköğre..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=