Lütfen bekleyin..



Umut-Der ramazan yardımlarına devam ediyor

21 Haziran 2016, 16:44 - Okunma: 2013

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Batman Umut-Der, Ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelere gıda paketleri ulaştırmaya devam ediyor.

Batman’da faaliyetlerde bulunan Umut-Der Gıda Bankası, Ramazan ayında binlerce dar gelirli aileye ulaştı.

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der Gıda Bankası), rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelere gıda yardımında bulunmaya devam ediyor.

Şu ana kadar binlerce ihtiyaç sahibine Ramazan paketi ulaştırılırken, yardımların bayram arifesine kadar yapılacağı ve Ramazan ayı bittikten sonra da muhtaç ailelere ulaşmaya devam edileceği belirtildi.

Yardımlarla ilgili bilgi veren Umut-Der Genel Başkanı Halil Gergin, "Ramazan ayına girmeden bütün hazırlıklarımız bitmiş ve yardımlarımıza başlamıştık. Ramazan ayı sonuna kadar yardımlar devam edecektir. Üye ve gönüllülerimiz fakir, muhtaç ve yetimlere yardımları ulaştıracaklardır. Umut-Der olarak çalışmalarımız yıl boyu devam ediyor. Fakat yılın belli zamanlarında, Ramazan ayı ve bayramlarda yardımlarımızı artırıyoruz. Muhtaç, yetim ve fakir kişilerin zengin ve hayırseverlerin yardımlarına ihtiyaçları vardır. Bu insanların ihtiyaçlarını giderebilmek için elimizden gelini yapmamız gerekir. Ramazan boyunca Umut-Der Gıda Bankası’nın yardımları davam edecektir. Bu Ramazanda binlerce muhtaca ulaşmayı hedefliyoruz." diye konuştu.  (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da yaşayan 12 yaşındaki Elifnur Şahin, rüyasında Gazze’deki çocuklar..
Batman'da çocuklar, dayanışmanın ve merhametin en güzel örneklerinden b..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen Mevlid-..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, camilerin elektrik borçlarının soru..
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, gündüz kuşağı p..
Cuma Hutbelerinde “Hucurât Sûresi: Erdemli Bir Toplumun İnşası” konusu işle..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=