Lütfen bekleyin..



Batman'da 318 kişi görevden alındı

21 Temmuz 2016, 16:49 - Okunma: 2245

Batman Valisi Ahmet Deniz yaptığı açıklamada 318 kişinin görevden uzaklaştığını söyledi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman'da 318 kişinin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Batman Valisi Ahmet Deniz, basına yaptığı açıklamada,  15 Temmuz ABD destekli darbe girişimi soruşturması kapsamında Batman’da farklı kuruluşlarda görev yapan 318 kamu görevlisinin görevinden uzaklaştırıldığını kaydetti.

Çalışmaların devam ettiğini dile getiren Vali Deniz, “Şu ana kadar ilimizde farklı kuruluşlarda 318 kamu görevlisi görevinden uzaklaştırılmıştır. Darbe girişimine bizatihi katılan 4 binbaşı, bir üsteğmen, İl Emniyet Müdürlüğünde bir baş komiser tutuklandı. Hakim ve savcılardan 14 tane tutuklama ve 5 tane adli kontrol şartı var.  Görevinden uzaklaştırılan İl Jandarma Komutanlığından 7, İl Emniyet Müdürlüğü 128, İl Milli Eğitim Müdürlüğü 156, TEİAŞ 2, İl Müftülüğü 4, Defterdarlık 4, TPAO 12, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü 4 ve Sosyal Güvenlik Kurumundan 1 kişidir.” İfadelerini kullandı.

“Milleti dize getirmeye çalıştılar”

Açıklamasının devamında, Vali Deniz, “Dış güçler Fethullahçı Terör Örgütü’nü kullanarak bu milleti dize getirmeye çalıştı. Ama onların bilmediği bir şey vardı; bu millet Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Çerkeziyle Fatih’in, Selahattin Eyyubi’nin torunları nasıl durması gerektiğini gösterdiler. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe ne Fethullahçı Terör Örgütü, ne DAEŞ, ne PKK bizi sindiremez ve dize getiremeyecektir.” dedi.

Şu anda olağanüstü bir süreçten geçildiğine vurgu yapan Vali Deniz, şu ifadeleri kullandı: “Bu Fethullahçı Terör Örgütü mensupları hale bitmiş ve bertaraf etmiş değil. Devletimizin kılcal damarlarına sinmiş bunlar bitinceye kadar mücadele devam edecektir. Tüm kurumumuz üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirecektir. Fethullahçı Terör Örgütüyle bağlantısını devam eden kişilerle mücadele etmek görevimizdir. Bu terör örgütü hainlere karşı dik durmaya devam edeceğiz. İşte o zaman bu ülkemizin geleceği aydınlık olacaktır.”

Kaynak: HUR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batmanlı esnaf, aldığı boykot kararı sonrasında "Bu iş yerinde boykot ..
Batman'da uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik yürütülen çal..
Batman'da tarlada henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, ekipler..
Batman'da tarlada henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın büyüyere..
Kayseri'de Suriyeli mültecilere yönelik yapılan saldırıların temelinde ..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı LGS’de tam puan alarak Türkiye birincisi..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=