Lütfen bekleyin..



Batman’da elektrik kesintisi uyarısı

28 Ağustos 2016, 18:26 - Okunma: 2062

Batman’da yapılacak onarım ve çalışmalar nedeniyle Pazartesi ve Salı günleri kısmi elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

Batman’ın bazı mahallelerinde Pazartesi ve Salı günleri belirli saatlerde yapılacak onarım ve çalışmalar nedeniyle kısmi elektrik kesintisine gidileceği açıklandı.

Konu ile ilgili Dicle EDAŞ İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlimiz merkez Fatih Mahallesi Barış Bulvarında hat bakım onarım ve yenileme çalışması nedeniyle 29 Ağustos Pazartesi günü 09.00-13.00 saatleri arası Bahçelievler, Fatih ve Şafak Mahallelerinde (DM -12’den DM-13-14 çıkışı) kısmi elektrik kesintisi yapılacaktır.” denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “İlimiz merkez Aydınlıkevler  Mahallesi 1304 Sokak ve Çay Mahallesi Kazım Arıca Caddesinde Bulunan Dağıtım Merkezinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 30 Ağustos Salı günü 09.00-13.00 saatleri arası Aydınlıkevler, Kısmet, Hilal, Çay, Huzur, İluh Mahallelerinde ve Komando Caddesinde kısmi elektrik kesintisi yapılacaktır.”(İLKHA)

Etiketler : elektrik, kesinti, uyarı,
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da yaşayan 12 yaşındaki Elifnur Şahin, rüyasında Gazze’deki çocuklar..
Batman'da çocuklar, dayanışmanın ve merhametin en güzel örneklerinden b..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen Mevlid-..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, camilerin elektrik borçlarının soru..
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, gündüz kuşağı p..
Cuma Hutbelerinde “Hucurât Sûresi: Erdemli Bir Toplumun İnşası” konusu işle..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=