Lütfen bekleyin..



Yapıcıoğlu taziyeleri kabul etti

06 Ekim 2016, 21:38 - Okunma: 2233

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kayın babasının vefatı nedeniyle taziyeleri kabul etti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun kayınbabası Mehmet Şirin Özdemir'in (76), vefatı sonrası Batman merkezde bulunan Çarşı Mahallesindeki Taziye evinde taziyeleri kabul etti.

Ankara'da olduğu için defin işlemlerine yetişemeyen Yapıcıoğlu’nun, programlarını iptal ederek uçakla Batmana geldiği öğrenildi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Yılmaz, Aydın Gök, Abdurrahman Cens, Vedat Turgut, Eyyüp Yanaç,  Mehmet Sait Ortaç, HÜDA PAR GİK Üyeleri, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ile Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve beraberindekiler de taziyeye katıldı.  

Taziyenin iki gün daha devam edeceği öğrenildi. (M.Sait Çelik - İLKHA)

 

 

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da yaşayan 12 yaşındaki Elifnur Şahin, rüyasında Gazze’deki çocuklar..
Batman'da çocuklar, dayanışmanın ve merhametin en güzel örneklerinden b..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen Mevlid-..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, camilerin elektrik borçlarının soru..
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, gündüz kuşağı p..
Cuma Hutbelerinde “Hucurât Sûresi: Erdemli Bir Toplumun İnşası” konusu işle..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=