Lütfen bekleyin..



Yapıcıoğlu taziyeleri kabul etti

06 Ekim 2016, 21:38 - Okunma: 2222

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kayın babasının vefatı nedeniyle taziyeleri kabul etti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun kayınbabası Mehmet Şirin Özdemir'in (76), vefatı sonrası Batman merkezde bulunan Çarşı Mahallesindeki Taziye evinde taziyeleri kabul etti.

Ankara'da olduğu için defin işlemlerine yetişemeyen Yapıcıoğlu’nun, programlarını iptal ederek uçakla Batmana geldiği öğrenildi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Yılmaz, Aydın Gök, Abdurrahman Cens, Vedat Turgut, Eyyüp Yanaç,  Mehmet Sait Ortaç, HÜDA PAR GİK Üyeleri, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ile Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve beraberindekiler de taziyeye katıldı.  

Taziyenin iki gün daha devam edeceği öğrenildi. (M.Sait Çelik - İLKHA)

 

 

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Doğal ve sağlıklı beslenme trendlerinin etkisiyle, harnup meyvesi olarak da..
Cuma Hutbelerinde “Gaybın Bilgisi Yalnızca Allah’a Aittir” konusu işlenecek..
Batmanlı iki küçük çocuk, kumbaralarındaki paraları Gazze'deki ihtiyaç ..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Ramazan ayı gelmeden hem teşkilatla..
Batman'da ismini vermek istemeyen bir hayırsever, yeni aldığı 5 milyon ..
Şehidler Kervanı Platformu Başkanı Ömer Çelik, her çağda olduğu gibi bu çağ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=