Lütfen bekleyin..



Belediye çalışmalarına aralıksız devam ediyor

18 Ekim 2016, 15:18 - Okunma: 2162

Kayyum sonrası Batman Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'nün, kentin genelinde sürdürdüğü, asfalt, kilit parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kent geneline yayılarak çalışmalarını eşzamanlı olarak sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Çamlıca Mahallesi, Seyitler Mahallesi, Gültepe Mahallesi ve Belde Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşlerine bağlı asfalt serim ekibi Çamlıca Mahallesi 2496 sokak ve Belde Mahallesi Mereto Caddesinde asfalt serimi yaparken, kilit taşı ekipleri Seyitler Mahallesi 3067 sokakta parke kilit taşı ve bordür taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı diğer bir ekip ise Gültepe Mahallesi Yeniçağ Caddesi üzerinde kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor.

 

Şehrin genelinde eşzamanlı olarak çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yapımına başlanan birçok noktadaki çalışmalarını da tamamladı. Çamlıca Mahallesi Felek Caddesindeki asfalt serim çalışmalarını tamamlayan ekipler yine Çamlıca Mahallesi Hoşgörü Caddesinde otobüs hattı için yapılan yolun asfalt serim çalışmalarının sona erdiğini duyurdu.  

batman-belediyesi-004.jpg

batman-belediyesi-005.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Fidan ve ağaç ekilen en uygun dönemin kışı yumuşak geçen yerlerde sonbahar,..
Batman İslami sivil toplum kuruluşları tarafından 'Aksa Tufanı'nın ..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'da uyuşturucuya müdahale sayısının m..
Batman'da birçok ailenin, yüksek kiralar ve konut bulma zorluğu nedeniy..
Batman'da otomobil ile kamyonetin çarpışmasıyla meydana gelen trafik ka..
Aksa Tufanının yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Peygamber Sevdal..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=