Lütfen bekleyin..



Batman Belediyesi'nden yeni park alanları

20 Ekim 2016, 21:45 - Okunma: 3376

Batman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü kentin farklı noktalarında çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor. Bir çok yeni parkın yapımı devam ederken yapımı tamamlanmış olan parkların ise onarımları sürdürülüyor.

Kayyum sonras Batman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kentin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yeşil alanlar oluşturmak ve var olan yeşil alanlarda gerekli yenilikleri yapmak için hummalı bir çalışma başlatan ekipler yeni park alanları oluştururken bu çalışmaların yanı sıra orta refüjlerdeki yeşillendirme çalışmalarını da sürdürüyor. Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler Tılmerç Mahallesi, Çamlıtepe Mahallesi Bayındırlık Mahallesi ve Cudi Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor.

 

Çalışmalar birçok noktada devam ediyor

 

Tılmerç Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren ekipler ağaç nakil aracıyla taşınan ağaçların ekim işlerini tamamladı. 6000 metre karelik bir alan üzerine yapılacak olan parkta oturma bankları, çocuk oyun parkı, kamelyalar ve yürüyüş yolları yapıldıktan sonra park halkın hizmetine açılacak. Bunun yanı sıra Çamlıtepe Mahallesinde yapımı devam eden park ise 2100 metre karelik bir alan üzerine inşa ediliyor. Yapılan parkın peyzaj çalışmaları tamamlandıktan sonra park halkın hizmetine sunulacak. Çalışmalarına birçok noktada devam ettiren ekipler Cudi Mahallesi’nde yapılan parkın duvarlarını doğal kayrak taşı ile değiştirerek gerekli yenilikleri de tamamladı.

 

Bayındır Mahallesindeki park tamamlandı

 

Batman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü'nün başlattığı yeni yeşil alan oluşturma kuşağına yeni bir park daha eklendi. Bayındır Mahallesinde yapımı başlatılan parkta çalışmalar tamamlandı. 3,5 dönümlük bir arazi üzerine kurulan park halkın hizmetine açıldı.

batman-belediyesi-010.jpg

batman-belediyesi-011.jpg

batman-belediyesi-012.jpg

batman-belediyesi-013.jpg

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
ÖMER DİNÇER
2372 gün önce
ÇEVRE DÜZENLEMELERİ O BÖLGEMİZİ ÇOK ÖNEMLİ ÖLÇÜDE GÜZELLEŞTİRİYOR, PARKLAR BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜRLER, SAYGILAR .
ÇEVRE Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da Dicle Nehri'nde yaşanan balık ölümleri bölge halkında end..
Batman Üniversitesi öğretim üyeleri, TÜBİTAK TEYDEB-1507 Destek Programı ka..
Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'nde bulunan 40 dönümlük fıstık b..
Bu sene Batman'da 3 bin 500 ton civarında bir fıstık rekoltesi bekledik..
Batmanlı çiftçiler, fıstık hasadına başlarken dolu yağışı ve hastalıkların ..
Fıstık hasadı etkinliğine katılan Batman Valisi Ekrem Canalp, Antep fıstığı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=