Lütfen bekleyin..



Aksoy esnaf ziyaretinde

13 Mart 2017, 21:09 - Okunma: 2045

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, hafta sonu (Cumartesi-Pazar) da boş durmadı. Esnaf ziyaretinin yanı sıra 7’den 70’e her kesimden insanla bir araya gelip, sohbet eden, sorun dinleyip çözüm üretilmesi için talimat veren Başkan Vekili Aksoy’u gören vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Esnaf ve vatandaşların imardan, temizliğe, su ve kanalizasyon sorunlarına kadar yaşadıkları sıkıntıların çözümü için tek tek not alan Başkan Vekili Aksoy, Ulu Cami çarşı esnafını ziyaret ederken karşılaştığı bisikletli çocukla bir süre sohbet etti.

 

Esnafın çay ikramını geri çevirmeyen Başkan Vekili Aksoy, Batman esnafına, Belediyenin Temizlik görevlilerine yardımcı olmalarını isteyerek: “Ben birçok ilimizde görev yaptım. İzmir’de, Mersin’de birçok değişik illerde konfeksiyon esnafı, berberi vs. öncelikle dükkanının etrafını bir güzel süpürür ve temizler. Ardından dükkanını açar. Çevrenizin kirletilmemesi için sizlerden de duyarlılık bekliyorum” dedi.

 

Başkan Vekili Aksoy’u Ulu Camii’nin avlusunda gören bir grup genç, kendi sorunlarını anlattı. Gençlere yönelik çalışmaların olduğunu hatırlatan Başkan Vekili Aksoy, gençlerin daha güzel ortamlarda hizmet alması için çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Fidan ve ağaç ekilen en uygun dönemin kışı yumuşak geçen yerlerde sonbahar,..
Batman İslami sivil toplum kuruluşları tarafından 'Aksa Tufanı'nın ..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'da uyuşturucuya müdahale sayısının m..
Batman'da birçok ailenin, yüksek kiralar ve konut bulma zorluğu nedeniy..
Batman'da otomobil ile kamyonetin çarpışmasıyla meydana gelen trafik ka..
Aksa Tufanının yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Peygamber Sevdal..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=