Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR’dan bayram mesajı

16 Temmuz 2015, 11:58 - Okunma: 2304

Tüm Müslümanların Ramazan bayramın tebrik eden HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, bayramın halkımıza, İslam âlemine ve tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru adına yayınlanan bayram mesajında, Ramazan Bayramı’nın halkın ve ümmetin dirlik ve birliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olması temenni edildi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda, bayramın zulüm altında inleyen İslam Dünyası'nın uyanışı ve kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulundu.

Bu mübarek zaman diliminin özelde esaret altında ve muhacerat yaşayan Müslümanların kurtuluşuna ayrıca tüm dünya Müslümanları arasındaki tefrikanın son bulmasına vesile olması dileğiyle Ramazan bayramlarını tebrik ediyoruz. Ümmetin kurtuluşuna vesile olmasını yüce ALLAH’tan temenni ederiz. Müslüman halkların uğradığı zulümlerin İslam düşmanlarının gücünden değil, Müslümanlar arasındaki gereksiz ihtilaflardan kaynaklandığı malumdur" diyerek, bu mübarek günlerin Müslümanlar arasındaki ihtilafların izalesine ve zulme karşı birlik ve vahdet içerisinde olmalarına vesile olmasını diledi. 

Bayrama ulaşmanın sevinci ve İslam coğrafyasında yapılan zulümlerin üzüntüsü ile bayrama girdiklerine dikkat çeken Doğru, "İslam'ın en önemli şiarlarından olan Ramazan orucu ve bayrama ulaşmanın sevinç ve mutluluğuyla; öte yandan başta kendi coğrafyamız olmak üzere boydan boya İslam ülkelerinde yaşanan zulümlerin ve yapılan katliamların üzüntüsü içerisinde önümüzdeki Cuma günü Ramazan Bayramı’nı idrak edeceğiz. Ümmetin farklı coğrafyalarından farklı renkte, dilde, ırkta, mezhepte Müslümanlar ALLAH'u Teala’ya kulluk temelinde İslami şuurla bu bayramda da bir araya geliyor. Ümmetin tüm unsurlarıyla özgür olduğu, baskı ve zulüm altında inlemediği gerçek bayramlara kavuşmasını diliyorum.” dedi.

Doğru, son olarak partililerle ve halkla bayramlaşmanın Bayramın üçüncü günü olan Pazar günü saat: 13.00-16.00 arasında il binasında yapılacağını kaydetti.(batmanbasin.com)

Etiketler : bayram mesajı
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Şahsiyetimizi İmar Eden Kutlu Mekân: Cami” konusu işlend..
Peygamber Efendimizin geceleri seccadeye kapanıp ümmeti için sık sık dua et..
Batman'da bir çiftçi, 60 dönüm üzerine ektiği karpuzların gelirinin tam..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Özel öğrencilerin eğitim aldığı Özel Eğ..
Cuma Hutbelerinde “Peygamberimiz (S.A.S) ve Şahsiyet İnşası” konusu işlendi..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'deki katliam ve soykırımlarını hatırlatm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=