Lütfen bekleyin..



“Verimlilik Haftası” kapsamında fidan dikimi

24 Mayıs 2017, 21:43 - Okunma: 1851

Batman Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü fidan dikim alanında 300 fidan, toprakla buluşturuldu.

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Batman Üniversitesinde 300 fidanı toprakla buluşturdu.

8-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında kutlanan "Verimlilik Haftası" kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla Batman Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü fidan dikim alanında 300 fidan, toprakla buluşturuldu.

Üniversite tarafından Batman Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne hatıra ormanı oluşturulması amacıyla ayrılan alana dikilen 300 fidanın dikimi İl Müdürü Hasan Gül ve il müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirildi. 

Batman Üniversitesi tarafından ayrılan alanın verimlilik ormanı haline gelmesi için önümüzdeki yıllarda da fidan dikimi yapacaklarını ve Batman’da fidan dikme kültürünün gelişmesine katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirten İl Müdürü Hasan Gül, Türkiye’de her alanda verimliliğe dikkat çektiklerini belirtti. (İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
ÇEVRE Kategorisindeki Diğer Haberler
Klasik gübreleme alışkanlıklarının verimi düşürdüğüne dikkat çeken sektör t..
Batman'da mısır üreticileri, yüksek girdi maliyetleri, nedeniyle zor gü..
1 Nisan-30 Haziran tarihleri arasında iç sularda başlayan av yasağı kapsamı..
Ziraat Mühendisleri Odası Batman Şube Başkanı Ebubekir Doğan, bölgede yaşan..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Çayı kenarındaki 20 bin dönümlük arazide..
Ziraat Mühendisleri Odası Batman Şube Başkanı Ebubekir Doğan, 22 Mart Dünya..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=