Lütfen bekleyin..



Engelliler iftar yemeğinde buluştu

08 Haziran 2017, 00:10 - Okunma: 1773

Batman Beyaz Ay Derneği ve Batman İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar etkinliğinde engelliler bir araya geldi.

Batman’ın Kozluk ilçesinde engelliler iftar yemeğinde buluştu.

Batman Beyaz Ay Derneği ve Batman İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar etkinliğinde engelliler bir araya geldi.

Kur’an-ı Kerim’in okunduğu ve ilahilerin seslendirildiği etkinliğe Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, İlçe Emniyet Müdürü Vedat Demirel, İlçe jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Sevindi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mushap Baran ve engelliler katıldı.

İftar etkinliğine dair açıklamada bulunan Beyaz Ay Derneği Kozluk Şubesi temsilcisi Ayla Işık, Türkiye Beyaz Ay Derneğinin ev sahipliğinde Batman İl Gençlik ve Spor Merkezi’nin sponsorluğuyla birlikte etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Etkinliğe gelen engelli adayların aylardır evden dışarı çıkmadıklarını söyleyen Işık, "Bu engellilerimiz bazıları aylardır dışarı çıkmamış. En azından bu sosyal etkinlikle insanların arasına katıldıkları zaman, iftar yemeğiyle birlikte en azından empati kurma, nefsu kıyas yapmak adına insanların bunu görmesi gerekiyor. Hepimiz bir engelli adayıyız. Kimse yarın ne olacağını bilmiyor. Herkes bir engelli adayı olduğu için bu empati kurmak adına engelli kardeşlerimize biz de bir engel koymayalım ve onlarla bir olalım, birlik olalım." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Zulüm Asla Payidar Olmaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, sürekli hapşıran ve Ankara’ya sevk edil..
Peygamber Sevdalıları Vakfı, Müslümanları birleştirecek, kardeşlik bağların..
Batman'da duyarlı iki ortaokul öğrencisi kız, sınıf sınıf dolaşarak Gaz..
Özellikle Kürtlerin genel kültürünü yansıtan ve geçmişten günümüze kadar ge..
Cuma Hutbelerinde “Şahsiyetimizi İmar Eden Kutlu Mekân: Cami” konusu işlend..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=