Lütfen bekleyin..



Şahin; "Hiç kimsenin bölge insanının huzurunu bozmaya hakkı yoktur"

09 Haziran 2017, 23:15 - Okunma: 1625

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı yaptığı açıklamayla, Kozluk'ta yaşanan ve bir kadın öğretmenin hayatını kaybettiği silahlı ve bombalı saldırıyı kınadı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin yaptığı açıklamayla, bir kadın öğretmenin hayatını kaybettiği ve 2'si asker 2'si sivil 4 kişinin de yaralandığı silahlı ve bombalı saldırıya tepki gösterdi.

Kozluk'ta yaşanan saldırıda hayatını kaybeden kadın öğretmene Allah’tan rahmet, yaralılara da şifalar dileyen Şahin, “Bugün öğle saatlerinde Kozluk ilçemizde Belediye Başkanı Veysi Işık’ın yeğeninin de içinde bulunduğu araca silahlı kişilerce saldırı düzenlendi. Saldırıda Belediye Başkanının yeğeni yara almadan kurtuldu ancak yolda geçen bayan bir öğretmenimiz maalesef bu olayda hayatını kaybetti. Bu olayda yaralananlar da oldu. Saldırganların aynı kişiler olduğu tahmin edilen bir araçla Kozluk ve Bekirhan yolu üzerinde bulunan askeri kontrol noktasında bir aracın patlatılması suretiyle bir saldırı daha gerçekleştirilmiştir. Bu olayda da asker ve sivil vatandaşlardan yaralananlar oldu. Saldırılarda hayatını kaybeden öğretmen kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı, yaralananlara da Allah’tan şifa diliyorum.” dedi.

Bu tür olayların halkın huzurunu kaçırdığını belirten Şahin, “Bu olayları tasvip etmek, benimsemek mümkün değil. Bu olaylar hiçbir zaman bölge insanına fayda sağlamamış, sağlamayacaktır. Hiç kimse bölge insanının huzurunu, rahatını bozmaya hakkı yoktur. Bu olaylar hiçbir sonuç getirmeyecektir. Bu olayların tekrarlanmamasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA) 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'da uyuşturucuya müdahale sayısının m..
Batman'da birçok ailenin, yüksek kiralar ve konut bulma zorluğu nedeniy..
Batman'da otomobil ile kamyonetin çarpışmasıyla meydana gelen trafik ka..
Aksa Tufanının yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Peygamber Sevdal..
Türkiye'de ortalama 13 milyon emekli bunuyor. Enflasyonun etkisiyle maa..
Batman'da yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan uyuşturucu sa..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=