Lütfen bekleyin..



Belediyeye ait araçta silah bulundu

30 Haziran 2017, 18:55 - Okunma: 1659

Kozluk Belediyesine ait durdurulan bir araçta uzun namlulu silahlar ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Batman'ın Kozluk ilçe Belediyesine ait araçta uzun namlulu silahlar ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Kozluk Belediyesine ait durdurulan bir araçta uzun namlulu silahlar ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Daha sonra bu kişilerin belediye başkanının korumaları olduğu öğrenilince serbest bırakıldı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Kültür Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde yaşandı. Kozluk Belediyesine ait 72 KC 752 plakalı resmi araç şüphe üzerine durduruldu. Yapılan aramada, 4 adet uzun namlulu silah bulununca arabada bulunan 4 kişi yere yatırılıp arandı. Daha sonra şüpheliler gözaltına alınırken, araçta bulunan silahlara el konuldu.

Yapılan inceleme sonucunda arabada bulunanların Kozluk Belediye Başkanının korumaları olduğu ve silahların korumalara ait olduğu aktarıldı. Gözaltına alınan 4 şüpheliyse serbest bırakıldı. (İLKHA)

Şırnak Valisi Aktaş görevine başladı


Şırnak Valisi Aktaş görevine başladı

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'da uyuşturucuya müdahale sayısının m..
Batman'da birçok ailenin, yüksek kiralar ve konut bulma zorluğu nedeniy..
Batman'da otomobil ile kamyonetin çarpışmasıyla meydana gelen trafik ka..
Aksa Tufanının yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Peygamber Sevdal..
Türkiye'de ortalama 13 milyon emekli bunuyor. Enflasyonun etkisiyle maa..
Batman'da yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan uyuşturucu sa..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=