Lütfen bekleyin..



Umut Kervanından çocuklara ayakkabı yardımı

24 Ağustos 2017, 17:31 - Okunma: 1895

Merkezi İstanbul’da bulunan Umut Kervanı Vakfı, Batman’ın Kozluk ilçesinde Kozluklu bir hayırseverin kendilerine verdiği 200 çift ayakkabıyı ihtiyaç sahibi 200 çocuğa ulaştırdı.

Türkiye genelinde yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Umut Kervanı Vakfı, Batman’ın Kozluk ilçesinde ihtiyaç sahibi 200 çocuğa ayakkabı yardımında bulundu.

Kozluklu hayırsever Cengiz Ayhan, 200 çift çocuk ayakkabısını fakir ve muhtaçlara ulaştırması için Umut Kervanı’na teslim etti. Umut Kervanı, kendisine teslim edilen ayakkabıları ilçede ihtiyaç sahibi 200 çocuğa ulaştırarak Kurban Bayramı öncesi yüzlerini güldürdü.

Yaptığı yardımla ilgili konuşan hayırsever Cengiz Ayhan, Kurban Bayramı ve okul sezonu dolayısıyla çocukların sevinmesi için ayakkabı kampanyası başlattığını söyledi.

Bu vesileyle 200 çocuğa ayakkabı yardımında bulunduklarını belirten Ayhan, kampanyaya aralıksız devam edip, yardımlarını Umut Kervanı aracılığıyla çocukları sevindirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Fakir ve yardıma muhtaç çocukların yüzünü güldürdüğü için Kozluklu hayırsevere teşekkürlerini ileten Umut Kervanı Kozluk yetkililerinden Abdulcelil Bala, derneklerine kayıtlı olan muhtaç çocukların büyük bir kısmının okul çağında olduğunu ifade etti.

Bala, “Kimisi ilk okul kimisi orta okul kimisi liseye gidiyor. Dernek olarak bu çocukların okul ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bundan önceki kampanyamızda bazı ihtiyaçlarını karşılamıştık. Ramazan Bayramı’nda hem bayramlık elbiselerini ve ayakkabılarını karşıladık hem de gıda yardımında bulunduk. Kurban Bayramı’nda da gıda, giyim ve nakdi yardım çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kendi imkânları ölçüsünde yardımlarda bulunmaya çalıştıklarını, ancak ulaşılması gereken çok fazla muhtaç ailenin olduğuna dikkat çeken Bala, Cengiz Ayhan gibi hayırseverlere çağrıda bulunarak, “Bu muhtaçlara daha fazla ulaşabilmek için hayırsever vatandaşlardan imkânı ölçüsünde yapacağı yardımlar havuzda birikecektir. Böylece daha fazla fakire, yetime ulaşabilir ve ihtiyaçlarını karşılayabiliriz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Söğüt Kaymakamı FETÖ'den gözaltına alındı


Söğüt Kaymakamı FETÖ'den gözaltına alındı

Söğüt Kaymakamı FETÖ'den gözaltına alındı

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da yaşayan 12 yaşındaki Elifnur Şahin, rüyasında Gazze’deki çocuklar..
Batman'da çocuklar, dayanışmanın ve merhametin en güzel örneklerinden b..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen Mevlid-..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, camilerin elektrik borçlarının soru..
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, gündüz kuşağı p..
Cuma Hutbelerinde “Hucurât Sûresi: Erdemli Bir Toplumun İnşası” konusu işle..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=