Lütfen bekleyin..



Aksoy: Her zaman engellilerimizin yanındayız!

01 Aralık 2017, 18:21 - Okunma: 1688

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında yerel yönetimlerin yaptıkları her çalışmada engelli vatandaşları düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Dünyaya gözünü açan her insanın birer engelli adayı olduğuna dikkat çeken Başkan Vekili Aksoy, engelli vatandaşlarımızın toplumun birer parçası olduğunu, Belediye olarak yapılan her çalışma ile engelliler için sosyal, kültürel, sportif alandaki çalışmaların yıl boyunca devam ettiğinin altını çizdi.

 

Engellilerin yaşadıkları sorunları sadece engelli ve ailelerinin değil toplumun tüm kesimini yakından ilgilendirdiğini belirten Başkan Vekili Aksoy: “Yerel yönetim olarak biz belediyeler, engelli vatandaşlarımızın haklarını gözeterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Batman’da engellilerimiz için çok güzel uygulamalarımızı hayata geçirdik. Engelli olma durumu sosyal hayatı engelleyen bir kusur olarak görülmemelidir. Bu vesile ile Dünya Engelliler Günü nedeniyle tüm engelli vatandaşlarımıza, onların fedakâr ailelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, sürekli hapşıran ve Ankara’ya sevk edil..
Peygamber Sevdalıları Vakfı, Müslümanları birleştirecek, kardeşlik bağların..
Batman'da duyarlı iki ortaokul öğrencisi kız, sınıf sınıf dolaşarak Gaz..
Özellikle Kürtlerin genel kültürünü yansıtan ve geçmişten günümüze kadar ge..
Cuma Hutbelerinde “Şahsiyetimizi İmar Eden Kutlu Mekân: Cami” konusu işlend..
Peygamber Efendimizin geceleri seccadeye kapanıp ümmeti için sık sık dua et..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=