Lütfen bekleyin..



Belediyeden, Pazaryeri Mahallesine Taziye Evi

16 Şubat 2018, 18:32 - Okunma: 1993

Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, mahalle sakinlerinin taziye evi yapılması konusundaki taleplerini yerinde incelemesi sonrası müdürlere talimat verdi.

Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, mahalle sakinlerinin taziye evi yapılması konusundaki taleplerini yerinde inceleyip değerlendirmek üzere Pazaryeri Mahallesine gitti.

Pazaryeri Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek yaptığı yüz yüze görüşmelerde Başkan Vekili Aksoy’a Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, Belediye teknik birim müdürleri de eşlik etti.

Mahalle sakinleri ve muhtar tarafından karşılanan Başkan Vekili Aksoy, buradaki görüşmelerin ardından Batman Belediyesi tarafından yapımı devam eden İlçe Otogarı, Galericiler Sitesini de gezdi.

 

Pazaryeri Mahalle sakinlerinin talebini yerinde inceleyen Aksoy, vatandaşların taleplerinin değerlendirilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi. Programda Aksoy, Zaman zaman esnaf ve vatandaşlarla da ayaküstü sohbet edip sorunlarını dinledi. 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da yaşayan 12 yaşındaki Elifnur Şahin, rüyasında Gazze’deki çocuklar..
Batman'da çocuklar, dayanışmanın ve merhametin en güzel örneklerinden b..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen Mevlid-..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, camilerin elektrik borçlarının soru..
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, gündüz kuşağı p..
Cuma Hutbelerinde “Hucurât Sûresi: Erdemli Bir Toplumun İnşası” konusu işle..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=