Lütfen bekleyin..



Minik Hatice Ebrar’dan örnek davranış!

21 Şubat 2018, 13:56 - Okunma: 1647

Batman’da 5 yaşındaki Hatice Ebrar Teymur harçlıklarını biriktirdiği para kumbarasını fakir ve yetim çocuklara bağışladı.

Batman’da kreş öğrencisi 5 yaşındaki Hatice Ebrar Teymur ailesinin vermiş olduğu harçlıklarından kısarak biriktirmiş olduğu para kumbarasını fakir ve yetim çocuklar yararına kullanmak amacıyla Batman Umut Kervanı yetkililerine makbuz karşılığı teslim etti.

Hatice Ebrar bağışı ile ilgili olarak; yardım konusunda ailesinin kendisine destek olduğunu belirterek, bu paranın fakir çocuklara gideceği için mutlu ve sevinçli olduğunu dile getirdi.

Batman Umut Kervanı yetkilileri de yaptıkları açıklamada; “Minik Hatice Ebrar kardeşimizin Bu anlamlı ve bir o kadar da duyarlı davranışı bizi çok duygulandırmıştır. Minik kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. Böyle hayırlı amelleri tüm ailelerin daha küçük yaşta çocuklarına öğretmeleri gerekir ki, büyüdüklerinde topluma yardımlaşmayı ve dayanışmayı bilen faydalı bir birey olmayı öğrensinler.” ifadesini kullandılar.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da yaşayan 12 yaşındaki Elifnur Şahin, rüyasında Gazze’deki çocuklar..
Batman'da çocuklar, dayanışmanın ve merhametin en güzel örneklerinden b..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen Mevlid-..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, camilerin elektrik borçlarının soru..
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, gündüz kuşağı p..
Cuma Hutbelerinde “Hucurât Sûresi: Erdemli Bir Toplumun İnşası” konusu işle..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=