Lütfen bekleyin..



“Basın mensuplarının çalışma şartları iyileştirilmelidir”

04 Mayıs 2018, 13:02 - Okunma: 1762

Basın ziyaretleri kapsamında İLKHA Batman İrtibat Bürosunu ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Durmaz, basın mensuplarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz beraberindeki heyetle, basın ziyaretleri kapsamında İLKHA Batman İrtibat Bürosunu ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetini karşılayan İLKHA Batman Temsilcisi M. Fatih Akgül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyarette konuşan Durmaz, HÜDA PAR olarak basın mensuplarına ziyaretlerinin devam ettiğini belirterek, “Bugün de basın ziyaretleri kapsamında İLKHA Batman Temsilciliğini ziyaret ettik. Bu doğrultuda elbette bundan sonra da ziyaretlerimiz devam edecektir. Bilindiği üzere halkın bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulması konusunda, zor şartlarda ve kıt imkânlarla çalışan medya mensuplarının çok önemli katkıları bulunuyor. Coğrafyamız başta olmak üzere dünyada meydana gelen olaylar sebebiyle gündemin çok hızlı değiştiği bir zaman diliminde, toplumumuzun yaşanılan gelişmelerden doğru ve hızlı bir şekilde haberdar edilmesi çok mühim bir konudur. Bu konuda, basının yüklenmiş olduğu toplumu doğru bilgilendirme görevinin ne kadar değerli ve önemli olduğunun idrakindeyiz.” diye konuştu.

“Basın mensuplarının çalışma şartları iyileştirilmelidir”
Basın mensuplarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini belirten Durmaz, “Olayları adalet perspektifiyle değerlendirmek, sorumlu gazetecilik anlayışıyla hareket etmek ve ahlaki değerleri her şeyin üstünde tutmak, basın mensuplarının meslek hayatlarında vazgeçilmez ilkeleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Kamuoyunu aydınlatmak için her ortam ve her koşulda sorumluluk bilinciyle görev yapan basın mensuplarının çalışmalarını elbette ki değerli buluyor ve takdirle karşılıyoruz. Bu minvalde halkın gelişmelerden doğru ve hızlı bir şekilde haberdar olması açısından bu kadar önemli ve gerekli çalışmalar yapan basın mensuplarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz.” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Balık sezonunun açılmasıyla tezgâhlarda balık bolluğu yaşanıyor. Balık çeşi..
Havaların soğumasıyla birlikte yaz sezonunu kapatan giyim ve ayakkabıcı esn..
Batman'da ihbar üzerine satışı yapılan ve etiket bilgisi olmayan 718 ki..
Batman'da dur ihtarına uymayarak kaçan araçta yapılan aramada 8 kilo 45..
Batman'da kasaplara yönelik yapılan denetimlerde uygunsuzluk tespit edi..
Batman'da dolandırıcılık, hırsızlık gibi birçok suçtan aranması bulunan..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=