Lütfen bekleyin..



Kızılay, köy okulunu yeniledi çocukları sevindirdi

24 Aralık 2018, 16:30 - Okunma: 1573

Kızılay, daha önce harap durumda olan Batman’ın Kozluk ilçesi Çevrecik Köyü İlköğretim Okulu’nu yeniledi, minikleri hediyelerle sevindirdi.

Kızılay, Kozluk İlçesi Çevrecik Köyü İlköğretim Okulu’nu yenileyerek 3 sınıf, kütüphane, mescit ve spor odası kazandırdı. Kızılay Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Özer, Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, Kızılay Bitlis Şube Başkanı Hayrettin Çoban Batman’a giderek, Çevrecik Köyü İlköğretim okulunu öğretmen ve öğrencilerini yenilenen okullarında ziyaret ederek hediyeler dağıttı.

 

Daha önce harap durumdaki ilkokulda eğitim gören 176 öğrenci yenilenen okullarında ders başı yaptı. Kendilerine verilen kışlık giysi hediye paketlerini alan minikler, Kızılay’a teşekkür etti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da yaşayan 12 yaşındaki Elifnur Şahin, rüyasında Gazze’deki çocuklar..
Batman'da çocuklar, dayanışmanın ve merhametin en güzel örneklerinden b..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen Mevlid-..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, camilerin elektrik borçlarının soru..
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, gündüz kuşağı p..
Cuma Hutbelerinde “Hucurât Sûresi: Erdemli Bir Toplumun İnşası” konusu işle..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=