Lütfen bekleyin..



Yasin Börü ve arkadaşları Batman’da anılacak

06 Ekim 2015, 14:41 - Okunma: 2427

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi, 6-7 Ekim'de vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşları için anma programı düzenleyecek.

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi, 7 Ekim Çarşamba günü geçen yıl 6-7 Ekim'de vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşları için anma programı düzenleyeceğini duyurdu.

Konuya ilişkin Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi tarafından yapılan açıklamada, programın 7 Ekim Çarşamba günü bayanlar için saat 13.30’da, erkekler için de akşam saat 20.00’da Alyans Düğün Salonunda düzenleneceği kaydedildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Cemiyetimiz tarafından yarın Alyans Düğün Salonunda gündüz saat 13.30’da bayanlara, akşam saat 20.00’da erkeklere yönelik tam bir sene önce Diyarbakır’da kurban eti dağıtırken vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarını anma programına tüm bay-bayan, genç-yaşlı halkımız davetlidir.” (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Kozluk ilçesinde bir şahsın evinde, bahçesinde ve kullanımınd..
Batman'da, 10 yıl önce Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine kurba..
Fidan ve ağaç ekilen en uygun dönemin kışı yumuşak geçen yerlerde sonbahar,..
Batman İslami sivil toplum kuruluşları tarafından 'Aksa Tufanı'nın ..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'da uyuşturucuya müdahale sayısının m..
Batman'da birçok ailenin, yüksek kiralar ve konut bulma zorluğu nedeniy..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=