Lütfen bekleyin..



Ayasofya-i Kebir Câmi-i Şerifi'nin ibadete açılması dolayısıyla dondurma dağıtıldı

25 Temmuz 2020, 22:40 - Okunma: 3259

Danıştay kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla Ayasofya-i Kebir Câmi-i Şerifi 86 yılın ardından yeniden ibadete açıldı.

Ayasofya-i Kebir Câmi-i Şerifi'nin ibadete açılması tüm Türkiye'de olduğu gibi Batman'da da sevinçle karşılandı. Ayasofya-i Kebir Câmi-i Şerifi'nin yeniden ibadete açılması dolayısıyla Batman'da vatandaşlara dondurma dağıtıldı.

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir şirket tarafından kılınan cuma namazı sonrası vatandaşlara dondurma ikramında bulunuldu.

Kendilerine dondurma ikram edilen vatandaşlar, "Batman Organize Sanayi Camimizde Ayasofya-i Kebir Câmi-i Şerifi'nin açılışı nedeniyle sanayi bölgemizde bulunan Baniddo Dondurma Firması tarafından cuma namazından sonra tüm cemaatimize dondurma ikramı yapıldı. Firmaya ikramlarından ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayasofya-i Kebir Câmi-i Şerifi'nin açılışı tüm Müslümanlar için hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.(İLKHA)



 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da yaşayan 12 yaşındaki Elifnur Şahin, rüyasında Gazze’deki çocuklar..
Batman'da çocuklar, dayanışmanın ve merhametin en güzel örneklerinden b..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, camilerin elektrik borçlarının soru..
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, gündüz kuşağı p..
Cuma Hutbelerinde “Hucurât Sûresi: Erdemli Bir Toplumun İnşası” konusu işle..
Batman Merkez Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Ömer Gökdemir ve..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=