Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi ESRUC Konferansı’na katıldı

10 Ekim 2015, 15:21 - Okunma: 2516

Batman Üniversitesi Fas’ın Casablanca şehrinde yapılan Avrasya İpekyolu Üniversiteler Konsorsiyumuna katıldı. Batman Üniversitesi Hasan II. Casablanca Üniversitesi ile eğitim protokolü imzaladı.

Atatürk Üniversitesinin başkanlığını yürüttüğü Avrasya İpekyolu Üniversiteler Konsorsiyumu (ESRUC) 6. Yıllık Olağan Konferansı 1-4 Ekim 2015 tarihleri arasında Fas’ın Casablanca şehrinde düzenlendi.

Batman Üniversitesi’nin de katıldığı ESRUC, kapsamında Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Hasan II. Casablanca Üniversitesi ile ikili eğitim protokolü imzaladıklarını açıkladı.

Casablanca Üniversitesi İle Eğitim Protokolü imzalandı

Rektör Prof. Dr. Uluçam protokol kapsamında iki üniversite arasında değişim programları yapılacağına vurgu yaparak şöyle konuştu: “ Üniversitemiz bilim alanında Batman’ın adını duyurmaya devam ediyor. Hasan II. Casablanca Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Idrıss Mansourı ile bilim alanında önemli bir protokolü imzaladık. Protokol kapsamında iki üniversite arasında öğrenci değişimi, öğretim üyesi değişim programı, personel değişim programı, araştırmacı değişim programı, araştırma ve geliştirme ekinliklerine katılım, öğrenci ve personel için kısa dönem kurslar, yayın ve bilgi değişimi, seminerler/konferanslar, diğer yenilikçi olanaklar gerçekleştirilecektir.” (batmanbasin.com)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
IEEE Global Energy Conference, Batman Üniversitesi ve University of Califor..
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle tanıtım ve kayıtların yapıldığı 60..
Batman Üniversitesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününe özel 60+ Tazelenme Üniver..
Batman Üniversitesinde GAP destekli "Hassas Tarım Sistemleri ve Tarımd..
Ömer Seyfettin İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, Batman Üniversitesinin Bat..
Tıp fakültesi için ayrıntılı ve gerekçeli bir dosya hazırlayarak Yükseköğre..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=