Lütfen bekleyin..



Batman Valisi Şahin’in maskesiz servis edilen görüntüsüne ilişkin açıklama

24 Ağustos 2020, 18:30 - Okunma: 1705

Batman Valiliği, bazı gazetelerde yayınlanan “Harita Kıpkırmızı ama... Vali Genelgeyi Deldi, Emniyet Müdürü Halay Çekti” haberine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Vali Hulusi Şahin’in bir karede bir kaç saniyeliğine çekilen maskesiz görüntüsünün bilinçli bir şekilde servis edildiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“24 Ağustos 2020 tarihli bazı gazetelerde yayınlanan “Harita Kıpkırmızı ama... Vali Genelgeyi Deldi, Emniyet Müdürü Halay Çekti” haberi ile ilgili kamuoyunu aydınlatma bakımından aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. Valimiz 21 Ağustos tarihinde 15 Temmuz gazisi polis memuru Eren Erken’in düğün törenine katılmıştır. Düğün töreni süresince maskesini sürekli takmış olduğu çekilen fotoğraflarda açıkça görülmektedir. Gelin ve damadın ricası üzerine Valimiz Hulusi Şahin’in sadece bir karede bir kaç saniyeliğine çekilen maskesiz görüntüsünün bilinçli bir şekilde servis edilmesi, art niyetli çevrelerin Batman’daki virüsle mücadele çabalarını sabote etme gayretlerinin bir tezahürüdür.”(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Havaların soğumasıyla birlikte yaz sezonunu kapatan giyim ve ayakkabıcı esn..
Batman'da ihbar üzerine satışı yapılan ve etiket bilgisi olmayan 718 ki..
Batman'da dur ihtarına uymayarak kaçan araçta yapılan aramada 8 kilo 45..
Batman'da kasaplara yönelik yapılan denetimlerde uygunsuzluk tespit edi..
Batman'da dolandırıcılık, hırsızlık gibi birçok suçtan aranması bulunan..
Batman Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kent girişinde ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=