Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Kayapınar Belediye Başkanı Özhan: "Taleplerimizi Bakan Kurum’a ilettik"

01 Kasım 2020, 09:08 - Okunma: 1491

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Batman ziyareti kapsamında düzenlenen İl Koordinasyon toplantısına katılan HÜDA PAR Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, beldenin ihtiyaçlarını ve hazırladıkları projeleri Bakan Kurum’a iletti.

HÜDA PAR Kayapınar Belediye Başkanı Samir Özhan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Batman ziyareti kapsamında düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısına katıldı.

Toplantıda söz alan Başkan Özhan, beldenin ihtiyaçları ve hazırlanan projelerini anlattı. Beldenin alt yapı ve üst yapısında sıkıntıların olduğunu belirten Özhan, Bakan Kurum’dan destek istedi.

Beldede bir millet bahçesi yapmak istediklerini de ileten Başkan Özhan, ayrıca TOKİ’nin Kayapınar’ı konut yapılacaklar listesine aldığını ancak halen bir gelişmenin olmadığını belirtti.

Bakan Kurum’dan bir adet itfaiye aracı da talep eden Başkan Özhan, daha modern ve daha yaşanır bir Kayapınar için Bakan Kurum’dan destek beklediklerini iletti.

“Kayapınar’ı hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız”

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Özhan, Kayapınar’ın örnek bir kent olması için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Batman’a gelmesiyle ihtiyaç ve projelerini birinci ağızdan iletme fırsatı bulduklarını aktaran Başkan Özhan, “Taleplerimizi Sayın Bakana ilettik. Kendisi de sağ olsun notlarını aldı. İnşallah Sayın Bakanımızın desteğiyle Kayapınar’ı hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız.” dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Havaların soğumasıyla birlikte yaz sezonunu kapatan giyim ve ayakkabıcı esn..
Batman'da ihbar üzerine satışı yapılan ve etiket bilgisi olmayan 718 ki..
Batman'da dur ihtarına uymayarak kaçan araçta yapılan aramada 8 kilo 45..
Batman'da kasaplara yönelik yapılan denetimlerde uygunsuzluk tespit edi..
Batman'da dolandırıcılık, hırsızlık gibi birçok suçtan aranması bulunan..
Batman Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kent girişinde ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=