Lütfen bekleyin..



İş yeri yanan esnaf yardım bekliyor

28 Şubat 2021, 21:04 - Okunma: 1176

Batman'ın Kozluk ilçesindeki bir lokantada yangın çıktı. Yangında işyerindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

​Edinilen bilgilere göre yangın, sabah saatlerinde işyerindeki buzdolabı fişinden çıktı. Haber alması üzerine işyerine giden esnaf Selim Acet, çıkan yangında iş yerindeki malzemelerin eşyalarla birlikte tamamen yandığını gördü.

Mağdur olduğunu belirten esnaf Selim Acet "Salgından dolayı zaten iş yapamıyorduk. Geçim kaynağımız bu iş yerimizdi. Sabah iş yerimin yandığı haberini vatandaşlardan aldım. İş yerime geldiğimde her şeyin yandığını gördüm. İtfaiye ekipleri de gelip tutanak tuttular. Yangının buzdolabı fişinden kaynaklandığını düşünüyoruz. Bir esnaf olarak mağdurum ve iş yerimin tekrardan faaliyete geçmesi için yetkili mercilerimizden yardım bekliyorum." dedi. (İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, öğrencilere çarpmamak iç..
Batman-Hasankeyf yolu üzerindeki ek sanayi bölgesinde park halindeki bir ar..
Batman’ın Balpınar beldesindeki bir ahırda çıkan yangın, maddi hasara neden..
Batman'da Gazze'de insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla gerçekle..
Batman'da yol çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda iki tır çarpış..
Batman'da 20 farklı ilde mal varlığına karşı işlenen 55 ayrı suçtan ara..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=